Emily Burghelea s-ar putea întoarce la TV. ”Îmi place să fiu în atenția publicului”

10.08.2020, 10:32
Emily Burghelea s-ar putea întoarce la TV. ”Îmi place să fiu în atenția publicului”
Emily Burghelea s-ar putea întoarce la TV. ”Îmi place să fiu în atenția publicului”

Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, a dezvăluit că dintotdeauna și-a dorit o carieră în televiziune.

Emily Burghelea a mărturisit că și-a dorit mereu să lucreze în televiziune și că este atrasă să fie prezentatoare de știri.

„Îți spun sincer, din Instagram chiar se câștigă bani. Visul meu de când eram mică era să fiu prezentatoare de știri. Îmi place să fiu în atenția publicului, să împărtășesc energia cu publicul. Mi s-a zis că pot, că transmit energia asta”, a declarat Emily Burghelea la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, potrivit revistei Viva.

Emily Burghelea ar urma să se reîntoarcă la Kanal D – unde a fost concurentă la show-ul ”Braco, ai stil”, la emisiunea ”Teo Show”, în rubrica ”Test de vedetă”, relatează huff.ro.

Ce s-a întâmplat la ultima apariție a lui Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

În data de 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

Ce salariu avea Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Pentru rolul de asistentă a Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, Emily Burghelea primea în jur de 3.000 lei lunar, conform unor surse de la televiziunea la care aceasta lucra.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al ex-asistentei TV.

 

citește și...