Emily Burghelea, dată în judecată de Vulpița și Viorel. Reacția uluitoare a fostei asistente de la ‘Acces direct’

26.07.2020, 14:53
Emily Burghelea, dată în judecată de Vulpița și Viorel. Reacția uluitoare a fostei asistente de la 'Acces direct'
Emily Burghelea, dată în judecată de Vulpița și Viorel. Reacția uluitoare a fostei asistente de la 'Acces direct'

Vulpița și Viorel Stegaru au luat o decizie radicală! Cei doi soți din Blăgești au de gând să o dea în judecată pe fosta asistentă de la ‘Acces direct’, Emily Burghelea, după ce blondina a scos la iveală faptul că Veronica era bătută constant de partenerul său.

Cei doi invitați permanenți ai emisiunii de la Antena 1 vor ca Emily Burghelea să demonstreze în instanță că cele afirmate de ea sunt adevărate sau nu.

În urmă cu mai bine de o lună jumătate, Emily Burghelea a provocat un adevărat scandal la ‘Acces direct’! Tânăra a anunțat că vrea să plece de la emisiune, pentru că nu mai suportă să vadă cum Vulpița este agresată de Viorel Stegaru, iar staff-ul emisiunii ‘Acces direct’ nu intervine în niciun fel. Nu de multe ori, Vulpița apărea cu vânătăi pe corp în platoul emisiunii.

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la Antena 1

De cealaltă parte, Mirela Vaida, moderatoarea de la ‘Acces direct’, a specificat că Emily Burghelea a fost concediată, după ce i-a invitat, în secret, pe soții Stegaru la un party la ea acasă, unde i-a îmbătat intenționat.

Între timp, lucrurile s-au mai calmat, iar de la 1 iulie, emisiunea are o nouă asistentă tv, pe solista de muzică populară, Cosmina Adam. Și Emily Burghelea și-a găsit un alt job, la emisiunea lui Teo Show. Ea va prezenta rubrica ‘Test de vedetă’.

În urmă cu o lună, echipa de la ‘Acces direct’ anunța că vrea să dea în judecată pe Emily, pentru că le-a prejudiciat imaginea.

‘Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple.

Și cred că oricât de mare ar fi trustful lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac’, a spus Emily pe Instagram.

De asemenea, conform informațiilor prezentate de Impact.ro, Vulpița și Viorel urmează să îi deschidă proces fostei asistente tv.

Se pare că cei doi soți au fost convinși de staff-ul din Antenă să ia atitudine împotriva lui Emily Burghelea. Vulpița a fost în repetate rânduri ‘protejată’ de Emily Burghelea, iar cele două erau prietene bune.

Emily și Vulpița se înțelegeau foarte bine

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat radical, iar fosta asistentă tv a avut și o primă reacție în tot acest scandal fără sfârșit.

‘Ce pot să spun? Fiecare face ceea ce îi dictează conștiința. Nu pot să mă supăr pe ei pentru că, în mod clar, sunt influențați. Eu nu am vrut să fac rău nimănui, pur si simplu nu am mai suportat atâta bătaie de joc. Eu am conștiința împăcată, știu cum i-am tratat pe acești oameni’, a spus Emily Burghelea pentru sursa citată mai sus.

citește și...