Mirela Vaida, panicată după ce Vulpița și soțul ei au fost confirmați cu coronavirus. ‘Tremuram, nu puteam să conduc’

25.07.2020, 18:52
Mirela Vaida, panicată după ce Vulpița și soțul ei au fost confirmați cu coronavirus. 'Tremuram, nu puteam să conduc'
Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii 'Acces Direct', a fost cea care a anunțat la tv că cei doi invitați au fost depistați cu COVID-19

Zilele trecute, Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus! După ce s-a aflat că cei doi soți din Blăgești au fost infectați, s-a instalat panica la Antena 1. De asemenea, și reportul care îi însoţea de obicei pe Vulpița și Viorel a fost infectat.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ‘Acces Direct’, a fost cea care a anunțat la tv că cei doi invitați au fost depistați cu COVID-19. De altfel, platoul de filmare a fost dezinfectat, iar angajații trustului au fost testați.

Soții Stegaru au coronavirus

În plus, vedeta a fost atât de panicată, încât și-a făcut rapid testul pentru a afla dacă este contaminată sau nu. Din fericire, primul rezultat a fost negativ, iar acum așteaptă pe cel de-al doilea pentru a se asigura că este sănătoasă.

‘Chemăm firmele de specialitate care să facă o dezinfecție. Noi am întocmit o listă cu toți cei care merg în mod frecvent cu ei la filmare și vor fi testați. Vreau să spun că deși eu nu am intrat în contact direct cu ei mi-am făcut testul rapid, care a ieșit negativ. Acum aștept și testul celălalt’, a declarat Mirela Vaida, potrivit a1.ro.

Înainte de a afla rezultatul primul test, Mirela Vaida a recunoscut că s-a simțit foarte rău.

‘Tremuram, nu puteam să conduc’, a spus vedeta de la Antena 1.

Cum s-au infectat cei doi

Mirela Vaida a povestit cum s-a aflat că Veronica şi Viorel Stegaru au COVID-19. Ea a pus că Vulpița a fost plecată în satul natal, dar la întoarcere nu a prezentat niciun simptom. Preventiv, echipa de la ‘Acces direct’ a decis să le facă teste ei și partenerului său, care au ieșit pozitive.

‘Veronica s-a întors de la Blăgești. A plecat din București, aici unde erau mereu supravegheați. La noi se respecta cu strictețe toate regulile impuse. Veronica nu a făcut febră, iar soțul ei s-a simțit bine. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare, producătorii de la Acces direct s-au gândit să le facă un test, iar acesta a ieșit pozitiv la soții Stegaru’, a mai precizat Mirela Vaida.

Oficialii Antenei 1 au transmis și un comunicat oficial: ‘Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct’. 

citește și...