Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Ce spune despre Delia și Mihaela Rădulescu

07.12.2020, 10:54
Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Ce spune despre Delia și Mihaela Rădulescu
Cătălin Botezatu, despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Ce spune despre Delia și Mihaela Rădulescu

Designerul Cătălin Botezatu și-a spus părerea despre stilul vestimentar adoptat de vedetele din showbiz-ul autohton.

Cătălin Botezatu a fost întrebat despre stilul vestimentar adoptat de vedetele din showbiz-ul românesc. Creatorul de modă a avut doar cuvinte de laudă la adresa cântăreței Delia și a vedetei de televiziune Mihaela Rădulescu.

”Sunt câteva vedete în România care au un stil propriu, pe care și l-au creat în timp, singure. Aici vorbesc despre marile vedete ale României, pe care le poți număra pe degete. Alte vedete nu au curajul de a se îmbrăca singure și apeleză la tot felul de stiliști, care le văd prin prisma lor altfel decât ar trebui și, atunci, de cele mai multe ori, acestea greșesc. Delia, Mihaela Rădulescu au un stil propriu și inconfundabil cu care nu ar da greș niciodată, spre exemplu. Concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!” sunt îndrăznețe, în primul rând, pentru că au avut curajul de a răspunde afirmativ acestei provocări. Deși știau că este o emisiune în care vor fi trecute printr-o serie de încercări, ele au avut curaj, sunt niște persoane asumate. Au lăsat la o parte anumite inhibiții. Au venit, alături de stiliștii lor, chiar dacă aceștia nu se văd, să demonstreze că vor sa câștige”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

Pandemia i-a afectat afacerile lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a explicat că pandemia de coronavirus i-a afectat foarte mult afacerile.

”Pandemia mi-a afectat foarte tare afacerile pentru că din toate unghiurile – modă, restaurante, magazine-, acestea au avut de suferit. A trebuit să disponibilizez oameni, te confrunți în domeniul în care eu activez cu tot felul de situații”, a spus designerul.

”La un moment dat, nu știi ce să le mai dai de lucru oamenilor ca să poți să îi ții. A trebuit tot timpul să mă reinventez. În ce privește moda masculină nu se mai vindeau costume de ceremonie, atunci am creat o capsulă foarte intersantă, din materiale reciclabile”, a adăugat acesta.

citește și...