Ami, după ce a câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Cred că vecinii mei din bloc știau de dinainte ce personaje voi avea. I-am terorizat”

20.12.2020, 14:14
Ami, după ce a câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Cred că vecinii mei din bloc știau de dinainte ce personaje voi avea. I-am terorizat”
Ami, după ce a câștigat ”Te cunosc de undeva”. ”Cred că vecinii mei din bloc știau de dinainte ce personaje voi avea. I-am terorizat”

Cântăreața Ami, care a câștigat acest sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a făcut declarații depsre participarea la show-ul trasformărilor.

Finala concursului ”Te cunosc de undeva” a fost difuzată sâmbătă, 19 decembrie 2020. În finală s-au întrecut Ami și cuplurile formate din Monica Anghel și Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Țociu și Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.  Marea învingătoare de la ”Te cunosc de undeva” a fost desemnată Ami, care în finală a interpretat-o pe celebra artistă americană Britney Spears.  Ami a mărturisit, pentru click.ro, că pe durata participării la show a repetat încontinuu acasă pentru ca personajele să-i iasă cât mai bine.

”Muncă, oboseală și efortul individual depus de fiecare dintre noi. Fiecare om din producție, de la machiaj, păr, costume, din trupa The Colors, ori Baletul Furnix, au făcut ca toate momentele noastre să fie spectaculoase. Iar pe lângă distracția din backstage și bucuria transformărilor, există și o oarecare presiune care venea din dorința de a nu dezamăgi. Pe lângă orele de pregătire cu jurații, mergeam acasă și repetăm încontinuu între filmări. Cred că vecinii mei din bloc știau de dinainte ce personaje voi avea, fiindcă repetam și noaptea și ziua. I-am terorizat! Dar a meritat!”, a declarat Ami.

Ce personaje de la ”Te cunosc de undeva” i-au dat cele mai mari bătăi de cap lui Ami

Ami a dezvăluit și care dintre personajele pe care le-a jucat la ”Te cunosc de undeva” i s-au părut cele mai grele.

”Cea mai grea transformare a fost prima, cea în Jennifer Lopez, a fost ca un examen de trecere. Un moment pentru care a trebuit să învăț să dansez și la bară, pe lângă coregrafie, iar cu o mânâ uşor accidentată de la repetiții, mi-a fost greu să fac față și să mă concentrez la atât de multe elemente chiar din prima galâ. A fost că un duș cu apă rece, având în vedere că nici timpul de pregătire parcă n-a fost de ajuns. Personaje grele au fost și Mădălina Manole sau Lara Fabian, la care a fost greu să-mi stăpânesc emoțiile. Și cu travestiurile Ștefan Bănică Jr, Killa Fonic, Aurel Moldoveanu sau Adrian Minune, am avut ceva probleme care m-au pus în dificultate și care la început îmi păreau imposibil de imitat, însă am realizat spre final că m-am simțit mult mai confortabil cu ele față de personajele feminine, unde presiunea și așteptările erau mai mari, la care aveam de pus în scenă și coregrafii, iar efortul depus era dublu. Cu tot greul, momentele cu dans au fost preferatele mele!”, a detaliat ea.

”Mi-a fost greu să nu mai fiu eu. Dar și frumos, să descopăr un drum către un pol opus cu fiecare personaj. Și atunci a trebuit să scap de teama asta de ridicol, și să scot la suprafață partea actoricească pe care nu o stăpâneam deloc și cu care nu aveam nici o legătură până să vin în acest show. La începutul sezonului, aveam impresia că tot ce fac nu e bine, și nu știam cum să pun în valoare personajele. Sunt fericită că am avut ocazia să învăț lucruri valoroase de la fiecare jurat și să le mai pun și în practică. Iar pe parcurs am prins încredere și m-am simt din ce în ce mai liberă pe scenă “Te cunosc de undeva””, a încheiat artista.

citește și...