Emilia Popescu a avut coronavirus. ”Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla”

04.06.2021, 17:01
Emilia Popescu a avut coronavirus. ”Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla”
Emilia Popescu a avut coronavirus. ”Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla”

Binecunoscuta actriță Emilia Popescu a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus.

Telespectatorii din România au văzut-o recent pe Emilia Popescu în postura de concurentă la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.  Vedeta a aflat că a luat virusul când s-au făcut testări la filmări. ”Tot din decembrie am început filmările la televiziune, la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, deci am lucrat foarte mult, deși era o perioadă foarte grea. Am făcut și COVID, am luat atunci din televiziune, am fost cinci oameni”, a declarat Emilia Popescu pentru revista Viva.

”Eu am avut o formă ușoară, colegii mei mai tineri au avut forme mai severe. Foarte ciudat. Se făceau testări și chiar după prima filmare am aflat. Am avut dureri musculare, iar în primele zile am fost un pic mai… Încercam să mă calmez, dar mă gândeam ce se va întâmpla, pentru că știam povești, că poți să fii bine câteva zile și dup-aia să ajungi la spital. Mi-am pus problema, dar n-am avut febră, n-am pierdut gust, miros. O sete, o deshidratare foarte puternică, o oboseală și cam atât. Dar din decembrie am muncit non-stop până acum, chiar dacă situația a fost mai dificilă, mai delicată din punct de vedere sanitar. Dar trecând prin boală am avut un soi de liniște, mi-am dat seama că nu o s-o mai iau în următoarele patru luni. Și atunci nu m-am mai gândit deloc, m-am eliberat foarte mult”, a mai spus actrița.

Emilia Popescu a fost căsătorită și are o fată

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de comedie din țara noastră. În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria. Aceasta are 25 de ani și este designer vestimentar. Despre relația cu aceasta a făcut declarații Emilia Popescu pentru libertateapentrufemei.ro.

Fiica mea e o artista foarte, foarte talentată, care își cunoaște calitățile și încearcă sa învețe cât mai mult. Pictează și creează lucruri minunate și mă surprinde mereu. În primul rând, e o ființă devotată, foarte iubitoare și întelegătoare și matură”, a spus actrița.

”Avem aceleași gusturi, principii și zâmbet. Căutăm fumusețea în orice și știm că fericirea înseamnă armonie. Armonie între aptitudinile pe care le ai și posibilitatea de a le desăvârși. Ceea ce are în plus față de mine e un simț extrem de dezvoltat în a vedea oamenii așa cum sunt, de la început. Eu sunt ușor de păcălit. Este minunea vieții mele și asta e de ajuns că să-i mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă! Mă minunez de ea în fiecare minut, nu-mi vine să cred că are 25 de ani și că mă face să râd și să plâng în același timp. De fericire”, a mai spus Emilia Popescu despre fiica sa.

citește și...