Emilia Iucinu, despre starea sa de sănătate. ”Eram de nu mă recunoșteam eu pe mine”

29.12.2021, 12:58
Emilia Iucinu, despre starea sa de sănătate. ”Eram de nu mă recunoșteam eu pe mine”
Emilia Iucinu, despre starea sa de sănătate. ”Eram de nu mă recunoșteam eu pe mine”

Emilia Iucinu, cea care, în urmă cu foarte mulți ani a trăit o poveste de dragoste cu jurnalistul Dumitru Tinu, a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani. ”Eram de nu mă recunoșteam eu pe mine”, a mărturisit Emilia Iucinu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Emilia Iucinu a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu ani, după ce s-a aflat despre povestea de dragoste secretă pe care a trăit-o mulți ani cu regretatul jurnalist Dumitru Tinu, cel care și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină. Din relația lor s-a născut un băiat, Andrei Tinu, care s-a luptat pentru moștenirea rămasă de la celebrul său tată.

În ultimii ani, Emilia Iucinu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Despre suferința sa a făcut mărturisiri Emilia Iucinu într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Emilia Iucinu, despre starea sa de sănătate. ”Sănătatea care este, este, se putea să fie mai rău”

„Am trecut prin niște momente foarte dificile cu sănătatea. Eu acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Sănătatea care este, este, se putea să fie mai rău. Cele pe care le aveam eu și le țineam tot timpul sub control, dar Dumnezeu mi-a arătat calea. Pe lângă celelalte mai fac și insulină. Mă simt mult mai bine, a apărut și un diabet și sunt dependentă acum de insulină, dar mă simt foarte bine”, a explic at Emilia Iucinu la ”Star News”, notează spynews.ro.

„M-am mai împlinit, slăbisem foarte tare. Eram de nu mă recunoșteam eu pe mine și aveam niște stări care nu știau nici medicii de unde. Mi-a fost rău în ziua aia de am zis că până aici mi-a fost. Puteam să intru într-o comă și atunci băiatul meu de suflet l-a sunat pe medicul lui. Eu nu mă puteam ține pe picioare. Prin câte am trecut eu, niciodată nu m-am simțit atât de rău. Cred că pe sistem nervos”, a adăugat aceasta.

citește și...