Vica Blochina a făcut accident de mașină. ”Am leșinat practic la volan”

24.03.2021, 10:07
Vica Blochina a făcut accident de mașină. ”Am leșinat practic la volan”
Vica Blochina a făcut accident de mașină. ”Am leșinat practic la volan”

Vica Blochina a făcut accident de mașină și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Vica Blochina a fost, luni, victima unui accident rutier. Acesteia i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-o altă mașină. Vedeta a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. „Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită”, a declarat Vica Blochina pentru click.ro.

„Mâine ajung acasă. Am făcut analize, vedem ce s-a întâmplat. Sunt lovită la un picior”, a mai spus Vica Blochina.

Vica Blochina a avut o relație cu Victor Pițurcă și are un copil

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...