Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim”

15.12.2021, 11:26
Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Să vedem domn' doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim”
Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Să vedem domn' doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim”

Fostul portar Rică Răducanu, în vârstă de 75 de ani, are probleme de sănătate și a ajuns pe patul de spital. Acesta a dat detalii despre starea sa la o emisiune de televiziune. ”Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim”, a spus fostul sportiv.

Rică Răducanu se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul sportiv a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei afecțiuni care îi afectează circvulația sângelui.

Fostul portat a dat detalii despre starea sa de sănătate și despre problemele pe care le are în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Rică Răducanu are probleme de sănătate. ”Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii”

“Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu nu suport să stau singur, fără lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adică nu știu, nu cred că numai de sport, cred că toată lumea are. Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră. Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii.

Vorba lu’ domn’ doctor: “Bă Rică, îți mai trece la morgă asta!”. Așa se zice, că atunci nu te mai doare nimic. De când mă știu (n.r. îl încearcă problemele de sănătate). De când am fost sportiv. Când m-am lăsat au început toate. Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg. Și a doua e cu prostata, m-am operat. Eu mă bucur că lumea mă iubește. Asta mă ține mai sănătos ca orice (…). Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele”, a spus Rică Răducanu, notează wowbiz.ro.

La aceeași emisiune, medicul care se ocupă de Rică Răducanu a dat detalii despre afecțiunea acestuia: “Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală. Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”.

citește și...