Emil Rengle susține că a avut o aventură cu Alexandra Stan. ”Femeia este înnebunită”. Ce s-a întâmplat între cei doi

05.02.2022, 13:27
Emil Rengle susține că a avut o aventură cu Alexandra Stan. ”Femeia este înnebunită”. Ce s-a întâmplat între cei doi

Emil Rengle a decis să le facă o confesiune colegilor de echipă de la Survivor România 2020. Celebrul  coregraf Emil Rengle susține că Alexandra Stan i-ar fi propus să aibă o aventură. Totul s-a întâmplat când cei doi au participat împreună la un spectacol.

Emil Rengle este concurent la Survivor România. Dansatorul face parte din echipa Faimoșilor, iar recent a simțit să povestească anumite momente din viața lui. De data aceasta, Emil Rengle a considerat că trebuie să împărtășească o întâmplare nestiută. Coregraful susține că Alexandra Stan i-ar fi propus să aibă o aventură. Totul s-ar fi întâmplat după un concert, la care au participat ambii.

Coregraful susține că ar fi avut o aventură cu Alexandra Stan și că i-a îndeplinit cererea.

Emil Rengle, dezvăluiri despre Alexandra Stan

„Băi, știți cine a sărit pe mine după un concert? Alexandra Stan, frate. Femeia este înnebunită după d-astea. S-a uitat în ochii mei și mi-a zis că vrea și apoi s-a lăsat în genunchi. Bineînțeles că nu am refuzat”, s-ar fi lăudat Rengle în junglă, potrivit Click.

Se pare că dansatorul povestește liber experiențele sexuale pe care le-a avut înainte să intre în competiție, motiv pentru care colegii săi au mărturisit că sunt sătui de Emil Rengle.

”Pe Zmărăndescu îl luase cu vomitat. Într-o dimineață, nu a mai suportat”

Potrivit click.ro, Cătălin Zmărăndescu s-a enervat într-o zi atât de tare, încât i-a spus să tacă și să nu le mai povestească detalii intime.

„Îl apuca povestitul numai dimineața și ne spunea cum se trezește el și ce probleme are acolo în pantaloni. Apoi o ținea încontinuu cu experiențe care efectiv ne oripilau pe toți. După ce că eram morți de foame, leșinați, ne luase stomacul și mai rău. Pe Zmărandescu îl luase cu vomitat. Într-o dimineață, Zmără nu a mai suportat și i-a spus pe șleau «bă, taci?!». La ce față avea Zmără, am crezut că-i dă una direct. Și mai e și  mare bârfitor. E ca țața Floarea, în plus, se laudă încontinuu„, a povestit o persoană de pe platourile de filmare, potrivit sursei citate anterior.

Andreea Tonciu, revoltată de declarațiile pe care le făcea Emil Rengle

Mai mult, Andreea Tonciu s-a declarat revoltată de declarațiile pe care le făcea Emil Rengle. Vedeta a mărturisit, după ce a părăsit competiția, că dansatorul obișnuia să vorbească în nenumărat rânduri despre relațiile sale.

„Tot timpul auzeam de la Rengle «Ce-mi place de băiatul ăla de la Războinici, ce-aș vrea să fiu cu el, voi știți cu cine am fost eu din România.» Deci vorbea numai despre s**, jur că doar despre asta vorbea. Am venit într-o emisiune nu să ne lăudăm. Nu e normal să te lauzi cu ce abilități sexuale ai tu, scuză-mă că spun, dar nu ai cum să vii și să vorbești doar despre asta.”, a declarat Andreea Tonciu, după ce a părăsit „Survivor România”.

citește și...