Emil Rengle și TJ Miles, scandal uriaș la Survivor România 2022. „Sunt singurul bărbat de aici” 

01.02.2022, 18:08

Scandal în echipa Faimoșilor. Emil Rengle și TJ Miles au avut un schimb de replici dur înainte de jocul pentru imunitate. „Știi cum ești… Pot să spun? Nu vreau să te deranjez. Ești puțîn mai feminin decât mine”, a fost afirmația lui TJ Miles de la care a pornit întreg scandalul.

Un concurent de la Survivor Romania 2022 a avut un atac dur în direct. Totul a pornit de la o discuție lansată de la Emil Rengle, care l-a taxat dur pe concurent.

Emil Rengle a replicat imediat, lansând la rândul lui un atac dur.

„Sunt singurul bărbat de aici”

„Știi cum ești…Pot să spun? Nu vreau să te deranjez. Ești puțin mai feminin decât mine”, l-a spus TJ Miles lui Emil Rengle de la „Survivor”.

„Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici. (…). Eu am venit la Survivor să devin bărbat și mi-am dat seama că, de fapt, sunt singurul de aici. Niciunul dintre ei nu este asumat”, a spus Emil Rengle de la „Survivor” , citat de Click!.

Emil Rengle de la „Survivor”, îi atacă pe coechiperii săi

TJ Miles a spus apoi la testimoniale că a vrut decât să-l testeze pe Rengle să-i vadă reacția. Coregraful a lansat un atac la adresa mai multor colegi din echipă, ulterior.

„Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște…în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea…mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați. Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă”, a spus Emil Rengle, citat de Click!.

Cine este TJ Miles

TJ Miles (33 de ani), pe numele real Miles Jordache, este un român care a trăit în Toronto, Canada, apoi s-a întors în România. TJ Miles are aproape 300.000 de urmăritori pe TikTok, este unul dintre „Faimoşii” care concurează în show-ul Survivor.

Într-un interviu pentru vice.com, acesta mărturiseşte că a avut parte de o adolescenţă grea, dar că ulterior şi-a luat diplomă de business şi a cunoscut succesul.

„Să fii o sută – one-hundred – înseamnă mult mai mult decât să vorbeşti cu oamenii online şi offline în acelaşi mod. Trebuie să ştii cum controlezi faima, banii şi succesul, pentru a te ajuta să fii echilibrat în viaţă. Nu pot să mă arunc de pe stâncă, pentru că, oh my God, am un milion de dolari, şi hai să mergem să luăm multe droguri şi să uităm ce am spus în vlogurile mele. Hell, no! Banii mă vor face mai puternic şi vor creşte mesajul pe care vreau să-l transmit şi să ajung la mai mulţi oameni într-un mod eficient. Faima nu mă va schimba în rău niciodată, ci în bine.”, a declarat acesta pentru sursa menţionată mai sus.

citește și...