Emil Rengle, după experiența ”Survivor România”. ”În viața mea nu m-am expus așa”

09.03.2022, 13:46
Emil Rengle, după experiența ”Survivor România”. ”În viața mea nu m-am expus așa”
Emil Rengle, după experiența ”Survivor România”. ”În viața mea nu m-am expus așa”

Emil Rengle a revenit în România din Republica Dominicană, acolo unde a participat la show-ul ”Survivor România”. Dansatrul a făcut câteva declarații după ce a fost eliminat din competiție. ”A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa”, a spus fostul concurent din Echipa Faimoșilor.

Emil Rengle a fost unul dintree concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survicvor România”. În ediția din data de 1 martie 2022, în urma voturilor telespectatorilor, cel care a fost eliminat din competiția ”Survivor România” a fost Emil Rengle. Dansatorul a revenit în România și a făcut câteva declarații despre participarea sa la concursul filmat în republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV.

“Mi-am atins scopul. Sunt în continuare în proces, e clar, nu s-a terminat. A fost cea mai vulnerabilă experiență. În viața mea nu m-am expus așa. Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E clar că e un joc de strategie. Mi-aș fi dorit să ne meargă strategia mai bine. E un joc. Și ei îl joacă. Au înțeles foarte bine și au luat cea mai bună decizie pentru ei. În realitatea Survivor, nu mai sunt important pentru ei. Sunt convins că în realitate mă voi întâlni cu colegii mei”, a spus Emil Rengle, citat de click.ro.

Emil Rengle, după experiența ”Survivor România”. ”Am slăbit cel mai mult. Dacă mai stăteam, mă sufla vântul cred”

Emil Rengle a declarat că a slăbit foarte mult pe durata participării la ”Survivor România”. ”Dacă până acum am fost trist că am plecat și nu am reușit să duc mai departe experiența, acum sunt extrem de fericit pentru că sunt acasă. Simt o apreciere mult mai mare decât am simțit vreodată pentru voi până acum (către prieteni). Am slăbit cel mai mult. Dacă mai stăteam, mă sufla vântul cred. Experiența schimbătoare de viață, cu părți frumoase, părți rele, doar că la o intensitate mult mai tare și puternică. Nu a fost doar armata, a fost cea mai complexă experiență din viața mea din care am învățat foarte mult”, a explicat Emil Rengle, potrivit emisiunii ”La Măruță”.

„Regret că m-am pus pe slăbit înainte de Survivor, ăsta ar fi singurul regret. În rest, îmi asum cine am fost, cine sunt, ce-am făcut, ce-am vorbit. Privesc înainte și de aici încolo”, a adăugat el.

citește și...