Emanuel spune tot despre relația cu Elena Ionescu. ”Suntem într-un stadiu de…”

04.07.2020, 09:23
Emanuel spune tot despre relația cu Elena Ionescu. ”Suntem într-un stadiu de...”
Emanuel spune tot despre relația cu Elena Ionescu. ”Suntem într-un stadiu de...”

Emanuel, fost concurent în echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, a vorbit despre relația dintre el și cântăreața Elena Ionescu, fostă componentă a echipei Faimoșilor de la show-ul transmis de potul de televiziune Kanal D.

După ce au revenit din Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul ”Survivor România”, Emanuel și Elena Ionescu au petrecut foarte mult timp împreună, ceea ce a dat loc speculațiilor că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Emanuel, care a mărturisit că este atras de Elena Ionescu, a explicat care este, de fapt, relația cu binecunoscuta cântăreață.

“Este mult spus poveste de iubire. Suntem într-un stadiu de prietenie, colaborăm, chiar am filmat clipul piesei “Noapte albă” pe care Elena a compus-o când eram la Survivor. Colaborăm și avem proiecte împreună, nu pot să zic că vorbim despre iubire, dar nu se știe niciodată”, a declarat Emanuel, potrivit kanald.ro.

Întrebat dacă ar putea să își asume rolul de tată pentru băiețelul Elenei, Emanuel a afirmat că este pregătit pentru o astfel de provocare în cazul în care aceasta va apărea în viitor.

“Nici măcar nu pot să mă gândesc la chestia asta, deocamdată avem o relație de prietenie, cum am mai spus, colaborăm și lucrăm împreună. Eu, personal, cred că aș putea să îmi însușesc rolul de tată. Sunt de părere că oricum niciodată nu ești pregătit pentru chestia asta.

Am și auzit foarte mulți prieteni care îmi povesteau despre cum e să fii tată, să fii mamă. Niciodată nu ești pregătit, dar atunci când vine momentul, fără să vrei, îți vine instinctul ăsta patern. Eu am lucrat foarte mult cu copiii, știu cum să mă comport cu copiii”, a mai spus Emanuel, conform sursei mai sus-menționate.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

citește și...