Decizia luată de Emanuel după ce a pierdut finala ”Survivor România”. ”Aș vrea să rămân în industria asta”

31.05.2020, 14:35
Decizia luată de Emanuel după ce a pierdut finala ”Survivor România”. ”Aș vrea să rămân în industria asta”

Emanuel, unul dintre finaliștii de la emisiunea ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri neașteptate după încheierea competiției.

După ce a pierdut marea finală de la ”Survivor România”, Emanuel, fost concurent în echipa Războinicilor, a afirmat a afirmat că își dorește să lucreze în televiziune.

“Nu am de ce să regret. Nu regret nimic din ce s-a întâmplat acolo, sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat și nu regret nimic. M-am decis să rămân în România, am venit deja de doi ani. Am văzut că dansul nu mai merge, cu pandemia asta și cu tot. Îmi place chestia asta de TV. Aș vrea să rămân în industria asta. Mi-aș dori să fac orice, dar nu prezentator”, a spus Emanuel la FanArena, imediat după finalăa ”Survivor România”, potrivit wowbiz.ro.

Primele declarații ale lui Iancu Sterp după ce a pierdut finala ”Survivor România”

Și Iancu Sterp, unul dintre cei patru finaliști de la ”Survivor România”, a făcut declarații imediat după încheierea concursului.


Aceasta a afirmat că a fost dezavantajat de faptul că a intrat mai târziu în competiție față de ceilalți concurenți.

“Lumea privește din două unghiuri. Lumea a privit ca pe un avantaj faptul că am intrat mai târziu. Lumea a considerat că eu sunt avantajat pentru faptul că am intrat mai târziu, dar eu l-am văzut că pe un dezavantaj. Consider că mi-a fost mai greu să mă acomodez, să mă integrez într-o echipă deja sudată.

Să mă adaptez într-o echipă bine sudată. Însă eu cred că m-am descurtat bine. M-am integrat și pe traseu”, a spus Iancu Sterp, citat de wowbiz.ro.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

citește și...