Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre fetițele lor. Cum au aflat micuțele că părinții lor au câștigat ”Asia Express”

25.01.2022, 17:37
Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre fetițele lor. Cum au aflat micuțele că părinții lor au câștigat ”Asia Express”
Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre fetițele lor. Au aflat de la TV că părinții lor au câștigat ”Asia Express”

Dansatorul și coregraful Mihai Petre, și soția sa, Elwira, au făcut dezvăluiri despre familia lor. Cei doi au vorbit despre cele două fetițe pe care le au împreună mărturisind că micuțele au aflat de la TV că ei au căștigat cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. De asemenea, Elwira și Mihai Petre au comentat și despre eventualitatea de a avea al treilea copil.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

Într-un interviu pentru revista Viva, Elwira și Mihai Petre au dezvăluit că cele două fetițe ale lor au aflat de la TV că ei au ieșit învingători la emisiunea ”Asia Express”, sezonul 4. ”Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs. Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori. La finală am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor în momentul în care au aflat ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte”, a declarat Elwira Petre.

Elwira și Mihai Petre, dezvăluiri despre fetițele lor. ”Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp”

Elwira Petre a făcut declarații ș despre eventualitatea de a avea al treilea copil: ”Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”.

”Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a spus Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

citește și...