What’s Up dă amănunte despre povestea de dragoste cu Alice. ”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție”

08.02.2021, 14:56
What's Up dă amănunte despre povestea de dragoste cu Alice. ”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție”
What's Up dă amănunte despre povestea de dragoste cu Alice. ””La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție”

Cântărețul What’s Up a făcut declarații despre actuala sa iubită, Alice, și despre povestea lor de dragoste.

What’s Up formează un cuplu în prezent cu violonista Alice Badea. La o emisiune de televiziune, What’s Up a declarat că a cerut-o pe Alice la 33 de zile după ce au devenit un cuplu. ”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu”, a declarat artistul, citat de spynews.ro.

Alice Badea, iubita lui What’s Up a completat: ”Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu. Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează”.

Simina, fosta soție a lui What’s Up are o nouă relație

Simina Costea, fosta nevastă a lui What’s Up, a oferit detalii despre viața sa sentimentală. Acesta are un nou iubit, după cum a mărturisit la o emisiune de televiziune.

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a declarat Simina.

Simina a explicat că pe noul ei partener l-a cunoscut când au lucrat împreună. „Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta”, a afirmat fosta soție a lui What’s Up.

citește și...