Ellie White, despre perioada în care ea și partenerul său de viață au avut coronavirus. ”Eu am fost bolnavă trei zile”

09.06.2021, 13:53
Ellie White, despre perioada în care ea și partenerul său de viață au avut coronavirus. ”Eu am fost bolnavă trei zile”
Ellie White, despre perioada în care ea și partenerul său de viață au avut coronavirus. ”Eu am fost bolnavă trei zile”

Cântăreața Ellie White a vorbit despre perioada în care ea și partenerul său de viață au fost infectați cu noul coronavirus.

Ellie White, pe numele său real Elena Baltagan, formează un cuplu cu Doru Tinca. Cei doi au o familie frumoasă alături de cei doi copii ai lor. În toamna anului trecut,Ellie White și partenerul ei de viață au fost infectați cu coronavirus. Despre acea perioadă și-a amintit cântăreața într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.

”Eu şi Doru am ieşit primii pozitivi. Eu am fost bolnavă trei zile, simptomele au apărut vineri noapte şi au trecut duminică noapte. Iar dintre copii, Maria a ieşit pozitivă, dar asimptomatică, iar Mihăiţă negativ. La Doru, într-adevăr, situaţia a fost mai dificilă. Eu am făcut febră mare, dar totul a durat mai puţin. El a avut febră mai mică, dar simptomele au durat mai mult – cam zece zile”, a declarat Ellie White. ”Ellie a fost ca nouă în a patra zi – a început să facă sport”, a completat Doru Tinca.

Ce au declarat Ellie White și Doru Tinca despre relația lor

Ellie White a vorbit și despre această perioadă de pandemie când a stat mai mult în compania partenerului său de viață. ”Noi ne-am început relaţia stând doar împreună. De când ne-am cunoscut, Doru şi-a lăsat jobul pe care-l avea atunci şi a început să vină cu mine la concerte. Iar asta a însemnat să fim mereu unul cu altul, pe drum, la spectacol, în camera de hotel. Şi au fost aşa vreo cinci ani, fără să ne săturăm unul de celălalt. Ulterior, s-au schimbat puţin lucrurile, pentru că el s-a implicat în organizarea unor evenimente mai mari, cum sunt festivalurile. Dar când a venit pandemia şi a trebuit să stăm din nou doar împreună, n-a fost deloc o forţare. A fost pur şi simplu o reconectare”, a afirmat artista.

Ellie White și Doru Tinca au făcut declarații și despre nunta lor.

”Dar noi nu vrem pe ascuns. Ne place să împărtăşim evenimentele importante din viaţa noastră cu lumea, aşa că nu am simţit să facem pasul în grabă în pandemie… Nunta am amânat-o pentru că a vrut el una perfectă”, a spus cântăreața.

”Ne place mult să fim înconjuraţi de oameni, ne lipseşte asta. Petrecerile cu grătare de dinainte de pandemie erau cu 30-40 de oameni. Aşa că e normal ca şi nunta să fie aşa”, a spus și Doru Tinca.

citește și...