Ella de la ‘Puterea dragostei’ s-a cuplat cu Iancu Sterp? Bruneta a oferit primele declarații: ‘Vorbim de două săptămâni’

12.07.2020, 15:18
Ella de la 'Puterea dragostei' s-a cuplat cu Iancu Sterp? Bruneta a oferit primele declarații: 'Vorbim de două săptămâni'
Ella de la 'Puterea dragostei' s-a cuplat cu Iancu Sterp? Bruneta a oferit primele declarații: 'Vorbim de două săptămâni'

Ies la iveală noi detalii despre presupusa relație a Ellei de la ‘Puterea dragostei’ cu Iancu Sterp, fratele cunoscutului interpret de muzică de petrecere, Culiță Sterp.

Concurenta show-ului matrimonial de la Kanal D a făcut recent dezvăluiri uluitoare despre vedeta de la ‘Survivor România’.

Se iubește cu Iancu Sterp?

Într-o discuție cu Bianca, Ella a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa lui Iancu, iar ceilalți concurenți din casă susțin că ar avea o relație pe ascuns cu Iancu Sterp. În plus, bruneta de la ‘Puterea dragostei’ a recunoscut că regretă că s-a împăcat cu Jador și a pierdut ocazia de a face un cuplu cu fratele lui Culiță Sterp.

‘Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici. Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită. De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…’, a spus Ella.

De asemenea, Ella a fost pusă la zid de fetele din casa ‘Puterea dragostei’, după ce s-a zvonit că bruneta a fost cea care l-a căutat pe Iancu imediat după ce a pus punct relației cu Denisa.

‘Acum în spate, (n.r. – Ella ) vorbea cu Iancu la telefon! Abia aștepta să se certe cu Denisa. Abia aștepta să să se certe, să vorbească cu el! Bravo!‘, a declarat Andreea Pirui, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Acuzată că l-a căutat după despărțirea de Denisa

După aceste acuzații, Ella a oferit primele declarații și a spus adevărul despre relația cu Iancu Sterp, fostul războinic de la ‘Survivor România’.

‘Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni. El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează.

Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva. Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit’, a declarat Ella pentru Wowbiz.

citește și...