Eliza Natanticu, despre cumpăna vieții ei. ”Am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor”

11.04.2022, 17:43
Eliza Natanticu, despre cumpăna vieții ei. ”Am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor”
FOTO / Cum arată Eliza Natanticu în costum de baie. E bine de tot!

Eliza Natanticu a vorbit despre cumpăna vieții ei. Vedeta a trecut printr-o dramă, crezând că nu va mai supraviețui. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate grave care i-au schimbat complet perspectiva asupra vieții. ”Am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor”.

Soția lui Cosmin Natanticu a vorbit recent într-un interviu pentru EGO.ro, despre cum a reușit să treacă peste încercările vieții și să reușească să treacă peste aceastea pentru a o lua de la capăt.

Artista s-a confruntat cu probleme de sănătate grave care i-au schimbat complet perspectiva asupra vieții. Ceea ce a salvat-o a fost muzica și oamenii care au încurajat-o să își urmeze pasiunea, aceea de a le schimba starea de spirit a oamenilor prin piese interpretate.

”Am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor”

”La un moment dat, am trăit o traumă în spital, am crezut că o să mor. Mi s-a schimbat perspectiva asupra vieții, am început să apreciez totul. Am zis că trebuie să fac muzică, m-am dus la X Factor când știam 3 piese. Oamenii mi-au dat curaj, am prins aripi.

De acolo a început totul, competiția mi-a dat curaj. Speram că o să ajung cunoscută, dar nu aveam o certitudine în acest sens. Eu îmi doresc ca prin muzică să reușesc să schimb starea oamenilor, să îi fac fericiți”, a povestit Eliza, pentru EGO.ro.

”Eram să mor în urma unei operații banale”

Anul trecut, vedeta a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că i-a fost pusă viața în pericol, după ce a contactat o bacterie din spital.

Blondina s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Medicii au diagnosticat-o cu un chist ovarian, iar din această cauză au decis să o opreze. După intervenție, starea sa de sănătate a fost din ce în ce mai rea, iar ea a ajuns pe mâna medicilor din nou.

Medicii au decis să o opereze din nou. Aceștia au insistat chiar să-i facă a treia intervenție, însă vedeta nu a mai fost de acord.

„Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă. Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine”, a dezvăluit Eliza Natanticu pe YouTube.

citește și...