Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase despre Nelu Ploieșteanu. ”L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie”

15.01.2022, 14:19
Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase despre Nelu Ploieșteanu. ”L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie”
Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase despre Nelu Ploieșteanu. ” L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie”

Elena Ploieșteanu, cea care a fost soția regretatului interpret de muzică de petrecere nelu Ploieșteanu, a făcut declarații sfâșietoare la un post de televiziune. Aceasta nu-și revine după dispariția artistului. Este devastată de durere și a slăbit foaarte mult.”L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie”, a spus Elena Ploieșteanu.

Elena Ploieșteanu a făcut mărturisiri sfâșietoare la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre cel caree i-a fost soț, nelu Ploieșteanu, mărturisind că îl visează des pe acesta.

De asemenea, Elena Ploieșteanu a făcut declarații și despre fiul ei și al lui Nelu Plolieșteanu, care s-a stins și el din viață în urmă cu câțiva ani.

Elena Ploieșteanu, mărturisiri dureroase despre Nelu Ploieșteanu. ”L-am mai visat iar că eram acolo la cimitir, chiar în fața crucii și mi-a zis să nu mai plâng”

”Da! Tot timpul îl visez! Am o legătură foarte strânsă și cu el și cu Mihăiță. Visele cu Mihăiță le am mereu. Dar acum de când a plecat Nelu, am slăbit foarte rău. L-am visat, m-a bătut pe umăr, eram în sufragerie. Și zice: ”Să pui mâna să mănânci! Uite cât ai slăbit!”. Eu plângeam și îi spuneam: ”Dar tu nu știi că eu nu mai pot să mănânc de când a plecat Mihăiță?” Și zice:”Nu! Trebuie să mănânci că nu este bine”. Atât mi-a spus. L-am mai visat iar că eram acolo la cimitir, chiar în fața crucii și mi-a zis să nu mai plâng”, a declarat Elena Ploieșteanu, notează spynews.ro.

”Nepotul cel mare, Antonio nu l-a visat de când a plecat el și zicea că nu vorbește cu el. Când mi-a spus băiatul, am început să plâng și am vorbit cu el. Și i-am spus: ”De ce nu vorbești cu el ? Băiatul crede că ești supărat pe el. Te rog eu din sufletul meu, vorbește cu Antonio!”. Și l-a visat”, a completat aceasta.

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani

 

Nelu Ploieșteanu a murit în data de2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Artistul era internat cu Covid-19 la secția ATI a Spitalului Floreasca. Decesul cunoscutului interpret de muzică de petrecere s-a produs în jurul orei 01:00, la Spitalul Floreasca. Nelu Ploieșteanu se afla pe patul de spital de mai multe săptămâni, în stare gravă. Artistul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală încă de la jumătatea lunii martie, mai exact din data de 13 martie 2021. În tot aceste timp, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, cu atât mai mult cu cât artistul se confrunta cu probleme mari de sănătate la plămâni, dar și la inimă.Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat la Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său, Mihăiță.

Nelu Ploieșteanu a trecut printr-o mare dramă în aprilie 2018. Atunci, fiul său, Mihăiță, a încetat din viață. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era imobilizat la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie. Cea care s-a ocupat dintotdeauna de Mihăiță a fost soția lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Ion Dumitrache, cu nume de scenă Nelu Ploieșteanu, s-a născut la 16 decembrie 1950, Ciorani, Prahova. Cânta muzică lăutărească de la vârsta de 18 ani, când a început să cânte în satul natal. A cântat la acordeon la Teatrul de revistă Ion Vasilescu, apoi în mai multe restaurante. După 1990, a lansat peste 15 albume. Acesta a colaborat și cu marii actori actorii Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.

citește și...