Elena Merișoreanu, reacție după situația de la Spitalul Foișor. Artista, fostă pacientă la instituției medicale

13.04.2021, 11:27
Elena Merișoreanu, reacție după situația de la Spitalul Foișor. Artista, fostă pacientă la instituției medicale
Elena Merișoreanu, reacție după situația de la Spitalul Foișor. Artista, fostă pacientă la instituției medicale

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a făcut declarații legate de Spitalul Foișor, acolo unde în urmă cu câteva zile au fost evacuați zeci de pacienți.

Aproximativ 90 de pacienți internați în Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală au fost evacuați, vineri seară, după o decizie ce fusese aprobată cu doar câteva ore înainte de transformare în unitate suport COVID-19. Unii dintre pacienți au fost redistribuiți la alte spitale din Capitală și transferați cu salvările sau cu mașinile personale. Transferul pacienţilor a provocat nemulţumiri în rândul oamenilor, iar la poarta spitalului au mers mai multe persoane să protesteze.

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a fost pacientă a Spitalului Foișor atunci când a avut probleme la un picior.

Elena Merișoreanu, reacție după situația de la Spitalul Foișor. ”Când am văzut la televizor am rămas fără glas”

La emisiunea ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, Elena Merișoreanu a explicat că toamna trecută a fost interntă la Spitalul Foișor, unde a fost operată la un picior.

Artista a avut cuvinte de laudă la adresa personalului de la spital, însă a mărturisit că a fost șocată când a văzut ce s-a petrecut la spitalul respectiv în urmă cu câteva zile.

”Din fericire și spun din fericire, pentru că după mulți ani am decis să merg să mă operez, că nu mai aveam cartilajul la piciorul stâng. Medicul mi-a spus că am osul tocit și nu știe cum am mai putut să merg. M-am dus la operație, care nu a fost grea. Recuperarea a fost foarte grea. Trei luni nu am avut voie decât să merg cu cadru și cu cârje, nu am avut voie să pun piciorul jos fără niciun sprijin. Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte luni. Acest spital poate să concureze cu toate spitalele din Europa. Sălile de operație și saloanele pacienților sunt ca la carte. Eu între 20 aprilie și 1 mai eram programată să merg din nou la operație, pentru celălalt picior. În acest timp, medicul mi-a dat ce analize să fac în altă parte. Am început să mă pregătesc de operație, dar când am văzut la televizor am rămas fără glas. Când eu știu, un om care iese de la anestezie trebuie să stea la perfuzii, sunt niște dureri incredibile. Eu am rămas șocată pentru că eu am trecut prin această etapă”, a declaerat Elena Merișoreanu, potrivit spynews.ro.

citește și...