Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. ”Mă operez ca să nu mai sufăr atât”

21.11.2020, 13:05
Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. ”Mă operez ca să nu mai sufăr atât”
Elena Merișoreanu are probleme de sănătate. ”Mă operez ca să nu mai sufăr atât”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu are din nou probleme de sănătate. Vedeta a explicat cu ce suferință se confruntă.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu are de ceva vreme probleme la un picior. Vedeta a fost operată, însă acum problemele au reapărut. „La piciorul stâng sunt operată, dar din păcate, pentru că l-am folosit foarte mult pe cel drept va trebui să mă operez și la el.Durerile sunt destul de mari și nu merită să suport. Așa că mă operez, pentru că așa este cel mai bine, ca să nu mai sufăr atât”, a declarat artista la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Picioarele m-au durut întotdeauna. Am făcut tratamente, dar fără niciun rezultat. Atâta timp cât nu mai ai cartilaj, cartilajul nu se mai reface”, a adăugat cântăreața de muzică populară.

Ce spune Elena Merișoreanu despre operație

Elena Merișoreanu a explicat că operația în sine nu este una foarte complicată, însă recuperarea este una dificilă.

„Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung”, a spus îndrăgita artistă.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit și ce i-au spus medicii la ultimul control și a mărturisit că este optimistă în ceea ce privește operația. „Au zis că nu e ceva foarte urgent, dar la anul să o fac, pentru că pandemia asta m-a ținut în casă. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mă doboară orice boală”, a mai declarat Elena Merișoreanu pentru sursa mai sus-menționată.

Elena Merișoreanu a stat departe de soțul ei

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, mărturisea, în  urmă cu câteva luni, că nu mai stă cu soțul ei, Viorel Croitoru, împreună cu care are 46 de ani de căsnicie.

Artista se afla la Snagov, la copii, în timp ce partenerul său de viață a mers în comuna Șirineasa, din județul Vâlcea. Vedeta a fost nevoită să rămână la Snagov din cauza problemelor cu piciorul.

“Soțul meu este de câteva săptămâni la Vâlcea și își face de lucru la moșie. Eu nu am putut să îl însoțesc pentru că mă doare piciorul și trebuie să merg la medic. Am stat cuminte în casă, am cântat și am fost foarte surprinsă ca de ziua numelui meu am primit aproape o mie de mesaje”, a explicat Elena Merișoreanu.

 

citește și...