Elena Merișoreanu, pe masa de operație. ”Eu sunt o persoană puternică”

23.05.2021, 14:25
Elena Merișoreanu, pe masa de operație. ”Eu sunt o persoană puternică”
Elena Merișoreanu, pe masa de operație. ”Eu sunt o persoană puternică”

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a dezvăluit că urmează să se opereze din cauza unor probleme pe care le are cu fierea.

De ceva vreme, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme la un picior. Acum, artista a dezvăluit că are probleme cu fierea și că urmează să sufere o intervenție chirurgicală. Aceasta va ajunge săptămâna viitoare pe masa de operație. „Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă. Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie. Mi-am făcut toate analizele și îi povesteam domnului profesor că, la anumite mâncăruri, mă balonez. La analize au descoperit că am probleme la fiere”, a declarat Elena Merișoreanu, la postul de televiziune Antena Stars, citată de click.ro.

“Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație”, a completat binecunoscuta interpretă de muzică populară.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri din viața de familie

În urmă cu ceva timp, la o emisiune de televiziune, Elena Merișoreanu a vorbit despre partenerul ei de viață.

Vedeta a afirmat că respectul și toleranța sunt foarte importante într-o relație de cuplu.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța… de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a mai afirmat ea.

citește și...