Elena Merișoreanu: ”Mă chinui de ani de zile, am făcut tot felul de tratatamente”

02.09.2020, 11:57
Elena Merișoreanu: ”Mă chinui de ani de zile, am făcut tot felul de tratatamente”
Elena Merișoreanu: ”Mă chinui de ani de zile, am făcut tot felul de tratatamente”

Interpreta de muzică populară a făcut declarații despre starea sa de sănătate. Artista a avut probleme la un picior.

În ultima perioadă de timp, binecunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a avut mari probleme la un picior și a ajuns chiar și pe masa de operație.

Artista a explicat că recuperarea este una foarte dificilă pentru ea.

„Recuperarea e grea. Nici nu simt că am piciorul. Mă chinui de ani de zile, am făcut tot felul de tratatmente. Nu mai aveam deloc cartilajul și se freca os pe os de la stat în picioare. Am făcut tot ce se poate, degeaba. Am ajuns la operație. Operația a fost ușoară, dar recuperarea e foarte grea”, a declarat Elena Merișoreanu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Ce spune despre Irina Loghin, care a fost confirmată cu coronavirus

Elena Merișoreanu a vorbit și despre colega sa de breaslă, celebra artistă Irina Loghin, care a fost confirmată cu coronavirus și care a fost internată la Institutul ”matei Balș”, acolo unde se află și partenerul ei de viață, Ion Cernea, dar și fiul lor, Ciprian, care au ieșit și ei pozitiv la testul pentru COVID-19.

„Înnebunește că ea vrea să se plimbe pe afară. Nu are niciun simptom, zice că poftă de mâncare are ca o nebună, nu vomită, nu are nicio stare. Dar e și soțul ei internat și băiatul”, a explicat Elena Merișoreanu, care a vorbit la telefon cu Irina Loghin.

Elena Merișoreanu a afirmat că Irina Loghin nu a fost foarte grav afectată de boală dat fiind că a fost dintotdeauna adepta unui stil de viață extrem de sănătos.

„Ea mănâncă foarte sănătos. A rezistat pentru că e un organism foarte sănătos”, a adăugat interpreta de muzică populară, conform sursei citate.

citește și...