Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Trebuie să mai slăbesc vreo 20 de kilograme, dar nu știu când”

13.09.2020, 11:28
Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Trebuie să mai slăbesc vreo 20 de kilograme, dar nu știu când”
Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea sa de sănătate. ”Trebuie să mai slăbesc vreo 20 de kilograme, dar nu știu când”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Cântăreața de muzică populară are probleme la un picior. Vedeta a fost operată, iar acum face tratamente de recuperare. Artista se află într-o stațiune pentru a face tratament și a explicat cum se simte.

„Sunt într-o stațiune tare frumoasă. Îmi face masaje, mă simt o răsfățată, sunt iubită de oamenii de aici. Mă întorc peste câteva zile. (…) Sunt bine, dar fac o recuperare la piciorul la care am fost operată”, a declarat artista la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.

„Fac parafină la picior, la umăr că mă doare un umăr. (…) Pot să mă las pe picior, nu mai sunt probleme. Trebuie să fac tratamentul ăsta, la un an, la doi. (…) Trebuie să mai slăbesc vreo 20 de kilograme, dar nu știu când”, a completat binecunoscuta solistă de muzică populară.

Ce spune Elena Merișoreanu despre operațiile estetice

Elena Merișoreanu a vorbit și despre operațiile estetice. Cântăreața de muzică populară a afirmat că nu este adepta intervențiilor estetice.

”Când vin, dacă vreți, chemăm ce doctor vreți voi estetician să-mi facă botox de frunte. Altceva nu am făcut niciodată, nu sunt adepta operațiilor. Nu-mi fac decât o dată pe an”, a afirmat vedeta.

Dezvăluiri din viața de familie

Recent, la o emisiune de televiziune, Elena Merișoreanu a vorbit despre partenerul ei de viață. Vedeta a dezvăluit că a fost înșelată de acesta.

„Am fost înșelată, eram plecată 6-7 luni în turneuri. Știam precis dar nu i-am spus niciodată. Nu mi-a dat ocazia să îi reproșez. A fost și el discret”, a spus interpreta de muzică populară.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a mai afirmat ea.

citește și...