Elena Merișoreanu își alege cu grijă evenimentele. ”Sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite”

15.04.2022, 14:19
Elena Merișoreanu își alege cu grijă evenimentele. ”Sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite”
Elena Merișoreanu își alege cu grijă aparițiile. ”Sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârrstă de 74 de ani, a mărturisit că în ultima perioadă de timp a decis să își aleagă cu mai multă atenție evenimentele la care participă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. ””Sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite”, a declarat artista de folclor.

De ceva vreme, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme la un picior.

Din acest motiv, în ultima perioadă de timp interpreta a decis să fie mai selectivă în ceea ce privește evenimentele la care este invitată să cânte.

Elena Merișoreanu își alege cu grijă evenimentele. ”Nu mai am pentru ce alerga”

”Piciorul care e operat e foarte bine, celălalt mă supără pentru că m-am pus prea forțat pe el. A treia zi de Paști trebuia să cânt, dar stau cu familia care este sfânta pentru mine.Apoi pe data de 29-30 aprilie cântăm la Roma, cântăm pentru Diaspora. Nu am mai cântat decât așa pe la aniversări, la botezuri, și vă spun că sunt destul de multe cereri, dar le selectez pentru că sănătatea nu îmi mai permite”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.


”Când te duci, trebuie să stai în picioare, distanțele sunt mari uneori. Nu e ușoară viața asta. Avem pensii bune și eu și soțul, copiii sunt la casele lor. Așa că nu mai am pentru ce alerga”, a completat artista.

Elena Merișoreanu a avut probleme în mariaj

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Artista a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine… O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia interpreta de muzică populară într-un interviu.

citește și...