Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor. ”Luna viitoare mă duc să mă operez”

20.01.2021, 15:57
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor. ”Luna viitoare mă duc să mă operez”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor. ”Luna viitoare mă duc să mă operez”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu se pregătește pentru o nouă operație din cauza problemelor pe care le are la un picior.

De ceva vreme, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme la un picior. Acesta se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală, luna viitoare, după cum a declarat la postul de televiziune Antena Stars.

„Luna viitoare mă duc să mă operez. E păcat sa suport dureri când am atâtea posibilitați. Cel mai greu e recuperarea. Trebuie să nu pășești pe picior. Vreo 3 luni de zile trebuie să fac gimnastică, recuperare. Am amânat, dar acum nu mai. m-a afectat că am cântat toată viața pe tocuri. Aveam și matineu și seara, cu pantofii în picioare și nu îi mai dădeam jos până nu se termina spectacolul. Am fost atât de drastică cu mine, să fiu aranjată, că publicul de asta plătea!”, a spus artista, citată de spynews.ro.

Vedeta are foarte mare grijă și de aspectul său fizic și mărturisește că se lasă pe mâna esteticienilor. „Merg și eu zilele astea la un estetician. Nu îmi fac operații, dar îmi fac un acid hialuronic pe ici pe colo. Oricum de cântat deocamdată nu avem, dar eu vreau să arăt bine. Așa cum ma simt eu. Eu vreau să arăt bine. Trecutul nu are viitor și vârsta este doar o cifră”, a adăugat interpreta de muzică populară.

Elena Merișoreanu, dezvăluiri din viața de familie

La o emisiune de televiziune, Elena Merișoreanu a vorbit despre partenerul ei de viață. Vedeta a dezvăluit că a fost înșelată de acesta.

„Am fost înșelată, eram plecată 6-7 luni în turneuri. Știam precis dar nu i-am spus niciodată. Nu mi-a dat ocazia să îi reproșez. A fost și el discret”, a spus interpreta de muzică populară.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a mai afirmat ea.

citește și...