Elena Merișoreanu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Aveam niște dureri insuportabile”

21.06.2021, 11:16
Elena Merișoreanu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Aveam niște dureri insuportabile”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a făcut declarații despre problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă de timp.

De ceva vreme, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme la un picior. De curând, artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta a avut probleme cu fierea.

Elena Merișoreanu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre problemele pe care le-a avut.

Elena Merișoreanu, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. ”Am spus „precis că am un cancer, am ceva”. Mă gândeam la tot felul de prostii”

„Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac… De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece. Acum vreo 10 zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să mănânc niște cereale cu lapte. Am dat și mațele afară din mine. A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a declarat artista, potrivit spynews.ro.

„M-am dus la spital, a văzut ecografia și mi-a zis că mă internează acum. Aveam dureri crunte. Mă durea în stomac, într-o parte. Am spus „precis că am un cancer, am ceva”. Mă gândeam la tot felul de prostii. Dimineață la 06:00 m-a pus pe masa de operație și anestezista mi-a zis că sunt veselă și am început să spun un banc, dar între timp m-au și operat. Aveam anestezie generală. Am început să zic bancul și după am adormit. Cred că a durat vreo oră”, a adăugat ea.

„Nu trebuie să mănânc prăjit, foarte gras. (…) Am slăbit patru kilograme. Astea s-au făcut în timp. Stresul, oboseala…”, a încheiat cântăreața de muzică populară.