Alexia Eram are probleme de sănătate. ”Prima operație și prima anestezie generală”

13.11.2020, 12:39
Alexia Eram are probleme de sănătate. ”Prima operație și prima anestezie generală”
Alexia Eram are probleme de sănătate. ”Prima operație și prima anestezie generală”

Alexia Eram, fiica vedetei de televiziune Andreea Esca, are probleme de sănătate. Aceasta a explicat despre ce este vorba.

Alexia Eram le-a mărturisit ieri fanilor ei de pe rețelele de socializare că azi va merge la spital pentru a se opera. Fiica Andreei Esca are apendicită, aceasta fiind prima operație pe care tânăra o suferă.

„Update-ul zilei de astăzi este că azi-noapte m-a durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că mâine, la 09:00 dimineața sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, spunea ieri Alexia Eram pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Alexia Eram a împlinit 20 de ani anul acesta

Pe 31 august anul acesta, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani. Într-un text scris pentru alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcut mărturisiri despre fiica sa.

”Abia astăzi m-am panicat! Nu alaltăieri, când a fost ziua mea! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani… Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea.  Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Pentru că eu trăiesc cu mine zilnic, îmbătrânim împreună cu ridurile aferente și kilogramele de rigoare, cu dubiile și problemele ce trebuie rezolvate, și știm că avem doi copii. Doar că acum, unul dintre “cei mici” apare cu o vârstă din asta … și nu eram pregătite. Parcă până la 20 încă mai sună a “copilul meu”. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?”, a scris Andreea Esca.

”Tare fericită m-a făcut acest copil! Pardon… această domnișoară! Când m-a anunțat medicul că sunt însărcinată, pur și simplu urlam de fericire pe stradă. Îmi amintesc perfect cum i-am spus Adinei Goriță, la birou. Știu și unde și cu ce eram îmbrăcată. Nimic în lume nu ar fi putut să mă facă mai fericită! Orice mă întreba oricine, eu răspundeam că sunt însărcinată. Mă simțeam centrul Lumii, cea mai puternică ființă de pe Pământ și cea mai norocoasă”, a adăugat vedeta TV.

citește și...