Elena Merișoreanu a fost operată. ”Mai era un pic și pocnea”

01.06.2021, 12:22
Elena Merișoreanu a fost operată. ”Mai era un pic și pocnea”
Elena Merișoreanu a fost operată. ”Mai era un pic și pocnea”

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a fost operată. Artista a explicat cum se simte.

De ceva vreme, cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme la un picior.

Acum, artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Aceasta a avut probleme cu fierea. Interpreta de muzică populară a fost operată vineri.

Elena Merișoreanu: ”Dacă nu mă operam, o mierleam repede”

Elena Merișoreanu a explicat, la Antena Stars, cum se simte după operație. ”Fără medici am fi terminați. M-au operat vineri și sâmbătă mi-au dat drumul acasă. Mă duc peste 7 zile să îmi scoată copcile, firele, ce o fi pus acolo. Sunt bine, că era fierea plină de pietre. Acum mă simt bine, numai că eram balonată. Cum mâncam ceva, vomitam, eram foarte balonată și eu credeam că am probleme cu stomacul. De fapt, stomacul mă durea din cauza fierii, că era plină. Dacă nu mă operam, o mierleam repede, că era full. Mai era un pic și pocnea”, a spus Elena Merișoreanu, potrivit spynews.ro.

„M-am dus la doctor la endoscopie, că am zis că mă doare stomacul. Am făcut ecografia și mi-a zis „draga mea, dacă din clipa asta nu te duci să te operezi, plesnește, că e plină cu pietre”. A zis: „doamnă, dimineață la 06:30 vă iau la operație. S-ar putea chiar la noapte să vă iau. M-a operat la prima oră și când mi-a arătat, mi-a zis: „Aveți pietre pentru o fundație aici”. Le am acasă, le păstrez, sunt prețioase”, a mai spus artista.

”Trebuie să țin un pic de regim. Nu am voie prăjit, nu am voie mâncăruri grase, 7 zile, până îmi scoate firele. Cu piciorul aștept, că nu e chiar așa urgență, dar mă voi opera. Cu celălalt picior care e operat sunt chiar foarte bine. Bine că au depistat ce am, că putea să plesnească fierea în mine. O mierleam repede. Joi am fost internată, la prânz. Vineri dimineață m-a dus la operație și sâmbătă pe la 10:30 mi-au dat drumul acasă. Nu am avut febră. Mi-a făcut laparoscopic. M-a anesteziat general, dar m-am trezit repede”, a încheiat cântăreața de muzică populară.

 

citește și...