Ce favoriți are Elena Ionescu la ”Survivor România”. Vedeta a câștigat primul sezon al emisiunii

27.02.2021, 16:20
Ce favoriți are Elena Ionescu la ”Survivor România”. Vedeta a câștigat primul sezon al emisiunii
Ce favoriți are Elena Ionescu la ”Survivor România”. Vedeta a câștigat primul sezon al emisiunii

Cântăreața Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții a emisiunii ”Survivor România”, a mărturisit care sunt concurenții săi favoriți din acest sezon.

Elena Ionescu a explicat care sunt preferații săi din acest sezon al concursului ”Survivor România”. ”Nu am un favorit, am mai mulți concurenți care-mi plac. Îmi place Sorin de la Războinici, îmi place Cosmin de la Faimoși, îmi place Elena. Dar s-ar putea să fie surprize. Pe noii veniți nu-i cunosc foarte bine, nu am apucat să văd ultimele episoade, dar pot apărea surprize, mai ales că și la jumătatea competiției vor mai intra persoane”, a declarat vedeta pentru click.ro.

”Urmăresc cu mare drag a doua ediție, mă regăsesc, trăiesc cu noii concurenți și, dacă ar fi să compar cele două ediții, aș putea spune că sunt chestii diferite. Parcă nouă ne-a fost un pic mai greu, pentru că noi nu știam la ce să ne așteptăm, dar parcă ei arată că le este și mai greu decât nouă. Probabil pentru că ei n-au crezut, uitându-se la televizor, că această competiție este mai mult sau mai puțin reală. Se vede că nu au avut noțiuni de supraviețuire, probabil s-au gândit că totul este pentru show. Mi se pare că sunt mai echilibrați acum decât erau la noi. La noi, cel puțin, Războinicii erau foarte puternici, chiar a fost provocare pentru noi și parcă nu ne-am plâns atât de mult, în ceea ce privește traseele și nu au fost așa de multe accidentări ca acum”, a mai spus ea.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat prima ediție a emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori.  În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Elena Ionescu s-a întors de la ”Survivor România”, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere. dce asemenea, artista a m ărturisit și cum i-a schimbat viața participarea la competiția de la Kanal D.

”Da, categoric! Mă simt un alt om, apreciez altfel viața, oamenii, nu mai sunt adepta lucrurilor materiale, nu mai iubesc hainele, iubesc oamenii, ființele, petrec mai mult timp cu familia mea decât înainte, respect mai mult tot ce primesc de la Dumnezeu din toate puctele de vedere, încerc să fiu mai bună atât cu mine, cât și cu oamenii din jur. Asta e cea mai mare lecție pe care am primit-o de la viață, să ajung să mă descopăr pe mine. Cu banii mi-am luat un apartament cu patru camere, pe care l-am transformat într-unul cu trei camere. În două săptămâni ne mutăm la casă nouă, încă lucrăm la interior. Această casă mi-am dorit-o extrem de mult după 15 ani de stat în București în chirii și Dumnezeu m-a ajutat să iau suma asta întreagă, ca să pot să iau o casă”, a mai declarat Elena Ionescu pentru sursa mai sus-menționată.

 

Elena Ionescu este mamă singură

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreață a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa, însă își dorește să trăiască o nouă poveste de iubire.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu de curând.

citește și...