Elena Marin a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Încerc să nu mă critic”

09.07.2021, 10:58
Elena Marin a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Încerc să nu mă critic”
Elena Marin a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Încerc să nu mă critic”

Eliminare neașteptată la concursul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Cea care a părăsit competiția în faza semifinalelor este Elena Marin, în urma voturilor primite de la telespectatori. Elena Marin a făcut parte din show-ul respectuiv încă de la început.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale. Joi, 8 iulie 2021, prima semifinală a competiției Survivor România 2021 s-a încheiat cu două calificări și o eliminare. În timp ce Marius Crăciun și Andrei Dascălu și-au adjudecat imunitatea și au trecut în etapa următoare în concurs, pentru Elena Marin aventura din Dominicană a luat sfârșit, astfel că aceasta a ratat finala ”Survivor România.

Elena Marin a intrat în cursa pentru votul publicului alături de Zanni și Maria Chițu. Elena Marin a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, astfel că a părăsit competiția ”Survivor România”. Maria Chițu, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se luptă vineri, 9 iulie, pentru calificarea în finala ”Survivor România”.

Elena Marin a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat vedeta

Elena Marin a făcut declarații după ce a aflat că ea este cea care părăsește concursul ”Survivor România”. „A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final”, a declarat Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

”Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a adăugat aceasta.

citește și...