Elena Ionescu, victima hackerilor. ”Este un turc care mă șantajează”

30.10.2020, 16:35
Elena Ionescu,  victima hackerilor. ”Este un turc care mă șantajează”
Elena Ionescu, victima hackerilor. ”Este un turc care mă șantajează”

Cântăreața Elena Ionescu a rămas fără contul de Instagram. Vedeta a căzut victimă hackerilor.

Contul de Instagram al solistei Elena Ionescu a fost spart de hackeri. Vedeta a explicat ce s-a întâmplat. „Am avut un mail de la Instagram suport. Nu știu cum poate exista un astfel de link, în care scria că postez content licențios și dacă nu intru pe link mi se va bloca contul. Am intrat, m-a deconectat de pe toate formele de social media. Nu am mai putut să intru și am făcut minimum 20 de solicitări la Instagram. Am trimis cod, am trimis buletinul. Niciun răspuns”, a explicat cântăreața pentru spynews.ro.

Elena Ionescu a afirmat că cel care o șantajează ar fi un turc. „Ce mă doare este că infracțiunea se poate întâmpla oricui, iar cei care avem bifă și care sperăm să fim acoperiți, aflăm că de fapt suntem descoperiți. Nu este normal. Este un turc care mă șantajează. A scris tuturor din lista mea de prieteni. A dat de mine pe Instagram. El a găsit omul care a spart contul. De fapt este el. Îmi scria și ștergea mesajele”, a adăugat ea.

Hacker-ul i-a cerut Elenei Ionescu 1.000 de euro

Conform sursei mai sus-menționate, hacker-ul i-ar fi cerut Elenei Ionescu și o sumă de bani, 1.000 de euro, pentru că a schimbat toate datele de contact.

Cântăreața a afirmat că intenționează să ceară ajutorul poliției în acest caz.

„Și spunea că varianta ar fi să îi dau 1000 de euro pentru că a schimbat toate datele de contact. Iar el are nevoie de un cod de pe telefon și mă șantajează. Îmi scrie de pe 10 IP-uri. Nu știi de unde e. Îmi arată că e din Turcia, dar e număr de Rusia. (…) O să merg la Poliție, că altceva nu mai știu ce să fac. Mi-am pierdut speranța”, a mai declarat Elena Ionescu.

citește și...