Elena Ionescu și-a făcut prima operație estetică. Cum arată artista după mărirea bustului

10.03.2022, 14:23

Elena Ionescu a decis să recurgă la o schimbare importantă în privința aspectului ei fizic. Vedeta și-a făcut prima operație estetică. Bruneta a mers la medicul estetician. ”Slăbisem foarte mult și încă slăbesc și am zis să nu mai pierd de unde nu vreau să pierd” . Cum arată artista după intervenția estetică la care a apelat. 

Elena Ionescu a fost invitată în platoul Teo Show, alături de medicul care a realizat implantul mamar, Elena Ionescu a povestit cum a luat decizia de a-și face implant mamar.

Cântăreața spune că a ales să facă această intervenție, pentru că a slăbit foarte mult și nu voia să aibă un bust prea mic. Mai mult, bruneta și-a făcut și o schimbare de look. ”Cred eu că prinde bine oricărei femei peste 30 de ani, pentru că așa e normal să mai avem grijă și de noi”, spune artista.

Elena Ionescu și-a făcut prima operație estetică

„M-am și vopsit! Am zis să fac o schimbare de început de an! Am renunțat după cincisprezece ani de negru în păr! Eu care eram adepta naturaleței am spus nu! Am stat și am pistonat și am tatonat terenul și am ajuns la cabinet și urmăream efectiv clientele să văd cum arată, pentru că una e când vezi niște poze și alta e când vezi rezultatul în față! Și când vedeam ce minunății scotea, am zis nu! Trebuie să fac ceva! Să fac o schimbare cu totul! Cred eu că prinde bine oricărei femei peste 30 de ani, pentru că așa e normal să mai avem grijă și de noi! Slăbisem foarte mult și încă slăbesc și am zis să nu mai pierd de unde nu vreau să pierd și așa am ajuns la această decizie pe care nu o regret!”, a spus Elena Ionescu la Kanal D.

Elena Ionescu și-a mărit sânii, fără să-și pună silicoane, în 2020. Artista nu nu a recurs la silicoane, ci a apelat la o metodă cu mult mai uşoară şi deloc dureroasă. Bruneta a apelat la operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie.

Elena Ionescu și-a mărit sânii, fără să-și pună silicoane, în trecut

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare.

Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1. După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a transmis vedeta, potrivit click.ro.

citește și...