Elena Ionescu dă detalii despre operația estetică pe care a făcut-o. ”A fost cea mai bună alegere”

24.08.2020, 10:49
Elena Ionescu dă detalii despre operația estetică pe care a făcut-o. ”A fost cea mai bună alegere”
Elena Ionescu dă detalii despre operația estetică pe care a făcut-o. ”A fost cea mai bună alegere”

Cântăreața Elena Ionescu a dat detalii despre operația estetică pe care a făcut-o de curând. Aceasta și-a mărit bustul.

Solista Elena Ionescu, în vârstă de 32 de ani, a trecut pragul medicului estetician pentru o intervenție la sâni.

Artista e tare mândră de noul bust. Nu şi-a pus silicoane, ci a apelat la o metodă cu mult mai uşoară şi deloc dureroasă, relatează click.ro.

“A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare. 

Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, “Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1. După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese”, a declarat cântăreața pentru sursa citată.

Medicul la care a apelat Elena Ionescu a explicat în ce a constat intervenția respectivă:

“Operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie se desfăşoară în două etape: recoltarea grăsimii şi filtrarea ei şi apoi injectarea grăsimii în sâni. Perioada de recuperare e relativ scurtă, uşor de dus, neimplicând traume asupra muşchiului pectoral, vindecare rapidă, în câteva zile poate conduce maşina, a doua zi poate ieşi şi la plimbare. O perioadă trebuie să evite activităţile sportive şi expunerea la căldură, gen saună, soare sau solar”.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România” și se pregătește de un nou show tv

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Acum, vedeta se pregătește pentru un nou show de televiziune, la Antena 1. Este vorba despre un show cu mămici vedete – ”Mămici cu lipici”.

citește și...