FOTO. Elena Ionescu, ipostaze provocatoare în vacanță! A arătat tot într-un costum de baie minuscul

30.05.2021, 12:46
FOTO. Elena Ionescu, ipostaze provocatoare în vacanță! A arătat tot într-un costum de baie minuscul
Elena Ionescu, ipostaze provocatoare în vacanță! A arătat tot într-un costum de baie minuscul

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, se află în aceste momente într-o vacanță de vis în Turcia.

Cum era de așteptat, artista și-a etalat trupul cu forme voluptuoase în costum de baie, spre deliciul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze indecente și a lăsat la vedere mai mult decât era cazul. Bruneta și-a etalat sânii imenși și fundul bombat de la mama natură mai ceva ca-n filmele pentru adulți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ElenaIonescu (@elenaionescumusic)

Elena Ionescu a divorțat de soț după un an și jumătate de căsnicie

În 2018, Elena Ionescu anunța pe rețelele de socializare că a divorțat de Dragoș Stanciu, tatăl fiului său.

“Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragos de comun acord să ne despărţim. Am vrut să ținem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personal, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu… dar nu suntem nici primii şi nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

Uneori Dumnezeu face lucrurile să se întâmple într-un anumit moment, nimic nu a fost planificat şi am iubit fiecare clipă. Ne-am căsătorit după ce am rămas gravidă, după doar 7 luni de când ne cunoşteam. Poate a fost puţin cam repede, cred că oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaşte. Aş face lucrurile diferit? Niciodată. Am primit cel mai frumos dar pe care îl poate primi o femeie în viaţa asta şi anume darul de a fi MAMA”, a scris Elena Ionescu pe Facebook.

 

citește și...