Elena Ionescu, mesaj pentru femei. ”Mai ales în martie”

15.03.2022, 13:45

Elena Ionescu a transmis un mesaj femeilor și le-a dedicat o piesă. Solista susține că femeile ar trebui să se iubească mai mult și să aibă grijă de ele. Luna martie ar trebui să fie luna femeilor, spune vedeta. ​„Este o piesă cu mesaj pentru femeile. Mai ales în martie, măcar lasă-le în martie”.

Invitată la Xtra Night Show, Elena Ionescu a dedicat femeilor o piesă prin care le îndeamnă să nu se ocupe tot timpul doar cu treburile casnice, ci și cu distracția.Vedeta spune că luna martie ar trebui să fie luna femeilor.

​„Este o piesă cu mesaj pentru femeile care nu ar trebui să stea la cratiță, să fie frumoase, să se aranjeze. Să nu stea la cratiță, să mai și petreacă, să se aranjeze, să fie frumoase. Mai ales în martie, măcar lasă-le în martie”, a mărturisit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Elena Ionescu și-a făcut prima operație estetică

Elena Ionescu și-a făcut prima operație estetică, după ce a amânat acesasta decizie. Artista și-a pus implant mamar, pentru că a slăbit foarte mult și nu voia să aibă un bust prea mic.

„M-am și vopsit! Am zis să fac o schimbare de început de an! Am renunțat după cincisprezece ani de negru în păr! Eu care eram adepta naturaleței am spus nu! Am stat și am pistonat și am tatonat terenul și am ajuns la cabinet și urmăream efectiv clientele să văd cum arată, pentru că una e când vezi niște poze și alta e când vezi rezultatul în față! Și când vedeam ce minunății scotea, am zis nu! Trebuie să fac ceva! Să fac o schimbare cu totul! Cred eu că prinde bine oricărei femei peste 30 de ani, pentru că așa e normal să mai avem grijă și de noi! Slăbisem foarte mult și încă slăbesc și am zis să nu mai pierd de unde nu vreau să pierd și așa am ajuns la această decizie pe care nu o regret!”, a spus Elena Ionescu la Kanal D.

Vedeta și-a mărit sânii, fără să-și pună silicoane

Elena Ionescu și-a mărit sânii, fără să-și pună silicoane, în 2020. Vedeta a apelat la operaţia de augumentare mamară cu grăsime proprie.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare.

Am să le arăt tuturor care e starea mea după această intervenţie în următoarea perioadă, mai ales că încep un nou show de televiziune, „Mămici de pitici cu lipici” la Antena 1. După a doua zi am început filmările, deci corpul şi-a revenit instant, n-am avut dureri aşa cum mă aşteptam sau cum mi se spusese” , a transmis vedeta, potrivit click.ro.

citește și...