Elena Ionescu face școala de șoferi. ”Am picat o dată la traseu și am lăsat-o baltă”

14.02.2021, 10:20
Elena Ionescu face școala de șoferi. ”Am picat o dată la traseu și am lăsat-o baltă”
Elena Ionescu face școala de șoferi. ”Am picat o dată la traseu și am lăsat-o baltă”

Cântăreața Elena Ionescu este dedică să-și ia permisul de conducere. Artista s-a apucat să facă școala de șoferi.

Elena Ionescu a decis să-și ia permisul de conducere, astfel că s-a apucat de cursurile școlii de șoferi. Vedeta a mărturisit că a mai făcut o dată școala de șoferi, dar a picat la traseu și ulterior a renunțat. „Trebuie să dau de domnul instructor auto, domnul Nicu, pentru că vreau să mă motivez. Am făcut o dată școala de șoferi mai demult. Am picat o dată la traseu și am lăsat-o baltă. Nu mă pasionează foarte tare treaba asta, dar știu că este foarte necesar”, a declarat cântăreața la Antena Stars, citată de spynews.ro.

„Trebuie să-mi găsesc un instructor care să mă motiveze, care să tragă un pic de mine, că nu e latura mea forte. Eu sunt motivată așa de început. Am avut avut câteva momente în viața mea care m-au sustras cu totul din perioada aceea și m-am lăsat după ce am dat examenul. Am zis să mai încerc o dată, pentru că în mine există această dorință”, a mai spus artista.

Elena Ionescu este mamă singură

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

”Da, am luptat ca o leoaică, așa cum ar face orice mamă pentru copilul ei. Sunt mamă singură, dar asta nu înseamnă că nu voi face tot ce îmi stă în putință ca băiețelului meu să îi fie bine. Sunt un om responsabil și pot să depășesc orice limită când este vorba de fiul meu”, a afirmat cântăreața în cadrul unui interviu.

”Le transmit mamelor singure să-și iubească copiii și să le arate asta, nu este un capăt de țară să crești singură un copil, cu vointa și credință se poate. Un copil este o binecuvantare și dacă lupți pentru el și viitorul lui, cu siguranță lucrurile vor fi bune. Să nu se sperie și să se gândească că nimic nu e mai important decât liniștea lor și a celui mic. Mai bine o mamă singură care își crește frumos copilul, decât o familie în care domnește tensiunea, nemulțumirea, un climat psihic care să-l afecteze pe cel mic”, a adăugat ea.

citește și...