Elena Ionescu, despre un nou mariaj. ”Și de 10 ori dacă e posibil!”

23.06.2022, 16:53
Elena Ionescu, despre un nou mariaj. ”Și de 10 ori dacă e posibil!”
Elena Ionescu, despre un nou mariaj. ”Și de 10 ori dacă e posibil!”

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a făcut declarații despre eventualitatea de a se căsătorit din nou. Aceasta a trecut printr-un divorț și este mama unui băiețel. ”Și de 10 ori dacă e posibil!”, a afirmat vedeta. Artista a explicat și cum și-ar dori să fie bărbatul care să o cucerească și să o convingă să ajungă la altar.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața nu are un iubit în prezent, însă a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori să se căsătorească din nou. ”E pe vine, tot pe vine. Sper să nu rămână pe vine!”, a spus vedeta.

Elena Ionescu, despre un nou mariaj. Cum își dorește să fie bărbatul de lângă ea

Întrebată dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului, Elena Ionescu a răspuns: ”Sigur că da, normal! Și de 10 ori dacă e posibil!”.

Despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească, vedeta a explicat: ”Îți dai seama că acum sunt mult mai atentă la toate detaliile, mai selectivă. Cu cât înaintăm în vârstă cu atât cerințele devin mai riguroase, din păcate. Dar eu cred că atunci când e menită să vină, va veni persoana respectivă, potrivită. Nu există cerințe, există compatibilitate, karmă, energie, vibe bun și completare (…) Cum o vrea Dumnezeu acum. Nu anticipez nimic, nu-mi doresc nimic forțat, îmi doresc să vină natural, dacă e să vină. Sunt un om împăcat sufletește, mulțumit cu tot ceea ce are. Despre asta e vorba, să ajungi la o maturitate în care nu te mai agăți sau nu-ți mai dorești ceva în mod deosebit. Pur și simplu, îmi place să-mi trăiesc viața!”.

citește și...