Elena Ionescu, declarații despre căsnicia eșuată. ”Mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte”

05.03.2021, 10:53
Elena Ionescu, declarații despre căsnicia eșuată. ”Mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte”
Elena Ionescu, declarații despre căsnicia eșuată. ”Mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte”

Cântăreața Elena Ionescu a făcut declarații despre mariajul ei eșuat.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Artista a făcut declarații despre căsnicia sa eșuată la postul de televiziune Antena Stars. ”Nu mă mai duc cu capul înainte. Atunci mi-am dorit foarte tare, pragul ăla de 30 de ani, vreau neapărat să mă căsătoresc, mi se părea că e normal și m-am dus cu capul înainte. Astăzi sunt mult mai precaută”, a declarat cântăreața, citată de spynews.ro.

”A fost o dorință foarte mare, a fost o dragoste spontantă, a fost ceva frumos, încă n-am trăit momentul ăla de iubire pe care mi-l doresc eu”, a completat vedeta.

Cum arată partenerul ideal pentru Elena Ionescu

Cântăreața Elena Ionescu știe exact ce vrea de la un viitor partener de viață.

Elena Ionescu a dezvăluit cum ar trebui să fie viitorul ei partener de viață. Artista a mărturisit că și-ar dori ca acesta să fie sufletist și să aibă principii.

”Un bărbat inteligent, să știe să se descurce din toate punctele de vedere. Să nu fie foarte frumos, că și frumusețea asta este trecătoare și sufletul este mai important decât frumusețea, am ajuns la concluzia asta. Vreau să fie un om sufletist, un om cu credință, să aibă niște principii, că despre asta este vorba”, a explicat cântăreața recent.

Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu

Elena Ionescu a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiune TV. Vedeta a dezvăluit câte relații amoroase a avut.

”N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum”, a spus Elena Ionescu în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

”Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, a adăugat cântăreața.

citește și...