Elena Ionescu dă detalii despre băiețelul ei. ”Este și un copil care e și mult mai matur decât vârsta lui și atunci el înțelege”

28.02.2022, 15:39
Elena Ionescu dă detalii despre băiețelul ei. ”Este și un copil care e și mult mai matur decât vârsta lui și atunci el înțelege”
Elena Ionescu dă detalii despre ăiețelul ei. ”Este și un copil care e și mult mai matur decât vârsta lui și atunci el înțelege”

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani,  a vorbit despre băiețelul ei, Răzvan, pe c are îl crește singură, după separarea de cel care i-a fost partener de viață. ”Este și un copil care e și mult mai matur decât vârsta lui și atunci el înțelege”, a mărturisit binecunoscuta artistă în cadrul unui interviu.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața a oferit detalii despre fiul său pentru wowbiz.ro.

Elena Ionescu dă detalii despre băiețelul ei. ”Având 3 ani, nu îmi doresc ca el să fie cu tablete, gadgeturi, de la vârsta asta”

“Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce, un copil este o binecuvântare, iar faptul că noi suntem mai mult sau mai puțin pregătiți pentru momentele astea, ele vin ca o provocare în viața noastră și atuni când ești pus în fața faptului, practic realizezi că poți să le faci pe toate. Atunci când stai foarte mult cu copilul tău, când împărtășești multe din experiențele tale și copilul tău crește într-un mod diferit, față de unul care probabil ar avea toată susținerea, ar fi răsfățat de toată familia. El, săracul, a fost mai vitregit din punctul ăsta de vedere. Este și un copil care e și mult mai matur decât vârsta lui și atunci el înțelege. Alege calea mai grea, doar să fie lângă mine”, a declarat Elena Ionescu pentru sursa mai sus-menționată.

Artista a explicat că încearcă să petreacă cât mai mult timp în compania fiului ei și să-l țină pe acesta departe, deocamdată, de cxeea ce înseamnă tehnologie: “El nu are acces la telefon, se uită doar la niște desene seara, înainte de culcare. Având 3 ani, nu îmi doresc ca el să fie cu tablete, gadgeturi, de la vârsta asta, vreau să se bucure cât mai mult în aer liber și timpul e cel mai prețios pentru el. În loc să dau 10 telefoane pe zi, dau 5, ies cu el afară, mă joc”.

 

 

citește și...