Elena Ionescu critică exrem de dur comportamentul concurenților „Survivor România” 2022. ”Toți pleacă în junglă cu ideea că acolo este altceva decât ceea ce este real”

20.01.2022, 20:31

Elena Ionescu, câștigătoarea primei ediții de la „Survivor România”, este necruțătoare cu noii concurenți plecați în Republica Dominicană și critică exrem de dur comportamentul acestora. ”Toți pleacă în junglă cu ideea că acolo este altceva decât ceea ce este real”, spune vedeta.

Artista a analizat punctele slabe și tari ale concurenților și cum reușesc să își gestioneze emoții necunoscute și cele mai întunecate frici. Iar rezultatul se concretizează în certuri și chiar violență.

Elena Ionescu spune că secretul consta în toleranța fiecăruia și capacitatea lor de a se mobiliza în momente critice, pentru că foamea face din om ceea ce nu este în mod normal, te dezumanizează.

Elena Ionescu: ”Pe concurenți îi iau prin surprindere o groază de stări pe care nu știu să le gestioneze”

”Scandalurile se trag de la faptul că toți pleacă în junglă cu ideea că acolo este altceva decât ceea ce este real, iar când se izbesc de realitate intervin toate aceste stări care sunt neobișnuite și complet înfricoșătoare.

Pe concurenți îi iau prin surprindere o groază de stări pe care nu știu să le gestioneze. Aici intervine capacitatea de a se controla în aceste momente care sunt extrem de grele. Pe lângă foame, tot disconfortul ăsta se traduce în certuri și chiar violență, din păcate, uneori”.

”Dacă nu ai o mentalitate de sportiv, e foarte greu să te adaptezi”

Întrebată despre comportamentul vedetelor din competiție, Elena Ionescu spune că doar cei care au trecut prin greutăți și disciplină multă pot merge mai departe, numind atitudinea Andreei Tonciu, una influențată de vedetism.

”Sincer, mă așteptam că cei care au plecat în junglă anul acesta să dea o privire măcar peste celelalte sezoane. Ei pleacă complet dezinformați, au impresia că acolo se întâmplă altceva, pleacă relaxați cu gândul că: mergem la căldurică! Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă!

Se izbesc, de fapt, de o realitate cruntă care îi transformă pe toți. Dacă nu ai o mentalitate de sportiv, de om care a trecut prin greutăți și disciplină multă, să fi dispus la sacrificii, atunci e foarte greu să te adaptezi acolo, venit dintr-un mediu de ăsta de show-biz, de vedetism! ”

citește și...