Elena Ionescu are un admirator secret. ”Sper să se arate, aștept”

03.01.2021, 16:26
Elena Ionescu are un admirator secret. ”Sper să se arate, aștept”
Elena Ionescu are un admirator secret. ”Sper să se arate, aștept”

Cântăreața Elena Ionescu a dezvăluit că are un admirator care îi trimite tot felul de cadouri și de scrisori.

În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars, Elena Ionescu i-a mărturisit bunei sale prietene, Sânziana Buruiană, că de ceva vreme este curtată de un bărbat misteriors. ”De la Moș Crăciun încoace primesc săptămânal câte un buchet de flori, o scrisoare și o ciocolată la ușă. Cu scrisoare scrisă frumos, gramatical, compusă frumos, cuvinte pompoase. Spune că el mă admiră, că mă respectă, că vrea să se arate cândva, dar nu știu cum și când. Spune că-l salută și pe Răzvănel. Sunt surprinsă, sper să se arate, aștept”, a spus Elena Ionescu, citată de spynews.ro.


”Misteriosul care trimite scrisori poate fi cineva serios sau poate fi cineva care a făcut o pasiune pentru ea. Oricum, există șanse să fie cineva care să o cucerească”, a comentat Sânziana Buruiană.

Elena Ionescu nu are o relație amoroasă în prezent

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Cântăreața Elena Ionescu a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa, însă își dorește să trăiască o nouă poveste de iubire.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu.

Câte relații amoroase a avut Elena Ionescu

Elena Ionescu a vorbit despre viața sa sentimentală la emisiunea pe care o are la Antena Stars. Vedeta a dezvăluit câte relații amoroase a avut.

”N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiilor lor și știam ce și cum”, a spus Elena Ionescu în emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

”Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, a adăugat cântăreața.

 

citește și...