Elena Ionescu a dat pe față relația de iubire cu grecul Giorgos Athanasiadis. Ce spune bărbatul despre iubita lui – FOTO

12.12.2022, 08:24
Elena Ionescu a dat pe față relația de iubire cu grecul Giorgos Athanasiadis. Ce spune bărbatul despre iubita lui - FOTO
Elena Ionescu a dat pe față relația de iubire cu grecul Giorgos Athanasiadis. Ce spune bărbatul despre iubita lui

Elena Ionescu nu mai este singură! De câteva luni bune, artista și-a găsit liniștea în brațele solistului grec Giorgos Athanasiadis. Ca deobicei, bruneta a încercat să fie discretă și să-și țină iubitul departe de ochii curioșilor. De curând, însă, cei doi amorezi au fost într-o mini-vacanță în Italia, la Roma. 

Elena Ionescu nu-și mai încape în piele de fericire de când se iubește cu grecul Giorgos Athanasiadis. Fosta membră a trupei Mandinga și ex-câștigătoarea Survivor România a publicat și primele imagini cu noul partener pe rețelele de socializare.

Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de un sejur romantic la Roma, acolo de unde au postat mai multe imagini și filmulețe pe rețelele de socializare. Elena Ionescu apărea într-o serie de filmulețe zâmbitoare alături de iubitul grec. Totodată, și Giorgos Athanasiadis nu s-a lăsat mai prejos și a făcut primele declarații despre povestea de dragoste cu Elena Ionescu.

„Suntem într-o minivacanță la Roma. Am prins câteva zile libere și am făcut o escapadă. Suntem bine, ne bucurăm de liniște și de relaxare. Lucrurile evoluează frumos și natural între noi”, a declarat Giorgos, pentru Fanatik.

Artista s-a despărțit de tatăl fiului său

Solista şi fostul ei soț, Dragoș Stanciu, au fost căsătoriţi doar un an de zile. Cei doi s-au separat la notar de comun acord, în 2019, iar băieţelul lor a rămas în grija mamei.

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

citește și...