Elena Ionescu a dat nas în nas cu fostul soț în club. Ce s-a petrecut între cei doi

26.09.2020, 13:58
Elena Ionescu a dat nas în nas cu fostul soț în club. Ce s-a petrecut între cei doi
Elena Ionescu a dat nas în nas cu fostul soț în club. Ce s-a petrecut între cei doi

Cântăreața Elena Ionescu a dat nas în nas cu fostul ei soț, Dragoș Stanciu, într-un club.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul.

Elena Ionescu și fostul ei partener de viață s-au întâlnit într-un club, imaginile fiind prezentate în cadrul reality show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, pe care artista îl are la Antena Stars împreună cu Sânziana Buruiană și Roxana Vancea.

”Am ieșit și eu puțin în club, după ce l-am lăsat pe cel mic cu bunicul. Am profitat pentru că mâine pleacă bunicul”, i-a spus Elena Ionescu fostului ei soț, potrivit spynews.ro.

”Vin și eu mâine să-l iau pe la ora 12-13, că vreau să-l duc pe la Snagov”, i-a spus Dragoș artistei.

Tot la aceeași emisiune, Elena Ionescu a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o familie, de dragul băiețelului ei, pe care l-a dus recent pe litoral pentru prima dată.

”Așa a vrut Dumnezeu, probabil. Mie mi-ar fi plăcut ca Răzvănel să fie la mare în altă formulă, alături de mine. Dar mă bucur că am reușit să-l aduc și pe el aici. Sunt foarte fericită pentru că el este fericit, fiind pentru prima dată când vede marea”, a comentat Elena Ionesc, conform sursei menționate.

Elena Ionescu nu are o relație amoroasă în prezent

Cântăreața Elena Ionescu a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că deocamdată nu există niciun bărbat în viața sa, însă își dorește să trăiască o nouă poveste de iubire.

”Sunt singură, e foarte bine singură uneori. E bine să mai faci și o pauză (…) . Sunt deschisă, pentru că dacă nu-ți găsești un om compatibil, asta nu înseamnă că viața ta s-a oprit. Un om care să fie pe sufletul tău, să te înțeleagă, să te completezi”, a declarat Elena Ionescu.

citește și...