Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”: ”Nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție”

25.05.2020, 14:55
Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”: ”Nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție”
Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”: ”Nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție” Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”: ”Nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție”

Dan Cruceru, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, a mărturisit că i-ar fi foarte greu să participe într-o astfel de competiție.

Dan Cruceru a explicat că ar face față din punct de vedere fizic unui concurs de genul ”Survivor România”, însă i-ar fi foarte greu să se adapteze condițiilor de trai.

A testat toate finalurile jocurilor

„În ceea ce privește traseele nu am nicio problemă, am condiție fizică destul de bună. Cred că n-aș întâmpina probleme. Am „probat” aproape toate finalurile înainte de meciuri, n-am încercat toate traseele ca să nu mă accidentez, pentru că aș fi avut o problemă în a-mi face jobul. Dar n-aș putea să fiu concurent”, a declarat prezentatorul ”Survivor România” pentru libertatea.ro.

”N-aș putea sta cu o rație de cocos și una de orez”


Dan Cruceru a recunoscut că i-ar fi foarte greu să renunțe la confortul cu care este obișnuit pentu a trăi în condițiile de la ”Survivor România”.

”Mă apropii de 40 de ani, am muncit toată viața pentru un anumit confort, îmi place salteaua patului meu, mâncarea. N-aș putea sta cu o rație de cocos și una de orez. Plus că sunt o persoană vulcanică și nu cred că m-ar ține o echipă prea mult în competiție. Este greu la „Survivor România”, dar și foarte fain dacă ești dispus să renunți la confort și la obiceiurile alimentare”, a mai spus Dan Cruceru pentru sursa citată.

 

Când are loc finala ”Survivor România”

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România” va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Cine s-a calificat în finala ”Survivor România”

Sâmbătă și duminică au avut loc cele două semifinale ale concursului ”Survivor România. În urma jocurilor de pe traseu, cel care s-a calificat în finală a fost Iancu Sterp. Elena Ionescu și Cezar Juratoni au ajuns în consiliu, pentru eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cea care s-a calificat în finală a fost Elena Ionescu, eliminat fiind Cezar Juratoni. Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care erau calificați dinainte direct în finala competiției de la Kanal D.

citește și...