Ce va face Elena Ionescu cu marele premiu dacă va câștiga ”Survivor România”. ”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru…”

30.05.2020, 10:11
Ce va face Elena Ionescu cu marele premiu dacă va câștiga ”Survivor România”. ”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru...”
Ce va face Elena Ionescu cu marele premiu dacă va câștiga ”Survivor România”. ”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru...”

Cântăreața Elena Ionescu, unul dintre concurenții din finala show-ului ”Survivor România”, a explicat ce își dorește să facă cu banii în cazul în care va câștiga marele premiul al competiției.

Elena Ionescu s-a calificat în finala concursului ”Survivor România”, de la Kanal D, și se va lupta pentru a câștiga trofeul și marele premiu.

Artista a dezvăluit, pentru kanald.ro, ce își dorește să facă dacă va intra în posesia marelui premiu de la ”Survivor România”.

”Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvanel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a spus Elena Ionescu.


Mesajul părinților ei înainte de finală

Părinții Elenei Ionescu au transmis un mesaj înainte de disputarea finalei de la ”Survivor România.

”Suntem mândri și mulțumiți de evoluția fiicei noastre în competiția ”Survivor Romania”. Și poate fi un exemplu pentru mulți, ca să înțelegem că prin iubire, toleranță, în viață ajungi departe. Ne bucurăm foarte mult că Elena a ajuns în finală. Îi ținem pumnii și sperăm ca ea să fie aleasa voastră. Dacă bunătatea, voința, toleranța, comportamentul ei v-au convins și considerați că merită să poarte numele Survivor, atunci fiți alături de ea, sâmbătă, 30 mai, începând cu orele 20, la Kanal D, și votați-o! Hai, Elena!”, este mesajul transmis de părinții Elenei Ionescu tuturor susținătorilor acesteia.

Când are loc finala ”Survivor România”

Desemnarea câștigătorului de la concursul ”Survivor România” va avea loc, în direct, la Kanal D, pe 30 mai, când telespectatorii vor decide, prin vot, cine este concurentul care merită să fie ales învingător.

Cine s-a calificat în finala ”Survivor România”

Sâmbătă și duminică au avut loc cele două semifinale ale concursului ”Survivor România. În urma jocurilor de pe traseu, cel care s-a calificat în finală a fost Iancu Sterp. Elena Ionescu și Cezar Juratoni au ajuns în consiliu, pentru eliminare. În urma voturilor de la telespectatori, cea care s-a calificat în finală a fost Elena Ionescu, eliminat fiind Cezar Juratoni. Lola și Emanuel, din Echipa Războinicilor, sunt cei doi concurenți care erau calificați dinainte direct în finala competiției de la Kanal D.

citește și...