Elena Ionescu a apelat la estetician. ”Ai griă să nu ajungi și tu de nerecunoscut”

27.10.2020, 09:49
Elena Ionescu a apelat la estetician. ”Ai griă să nu ajungi și tu de nerecunoscut”
Elena Ionescu a apelat la estetician. ”Ai griă să nu ajungi și tu de nerecunoscut”

Cântăreața Elena Ionescu s-a lăsat din nou pe mâna medicului estetician. Aceasta a explicat la ce intervenție a recurs.

De curând, Elena Ionescu și-a mărit bustul. Acum, vedeta a apelat din nou la serviciile medicului estetician. Artista le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare la ce intervenție a recurs. ”Zilele trecute am fost în vizită la dr… , un medic tânăr, super profesionist, alături de care am stabilit o serie de proceduri pe care urmează să le fac la nivelul feței. Consider că orice femeie trebuie să aibă grijă de felul în care arată. Prima intervenție pe care am făcut-o a fost jawline, o procedură care îți conturează zona mandibulară, Sunt foarte încântată de rezultat și abia aștept să vă arăt următoarele intervenții. Îi mulțumesc mult și voi reveni cu toate tehnicile ce pot utile și pentru voi!☺️”, a explicat vedeta.

Internauții au reacționat imediat ce au aflat că Elena Ionescu a tyrecut pe la cabinetul esteticianului.  ”Tu ești frumoasă, nu exagera”, ”Am auzit că e mai greu până începi, pe urmă nu te mai poți opri… buzele parcă nu mai fac parte din fața ta, sunt mult prea mari, tu erai frumoasă fără nici o intervenție!”, ”Elena, tinerețea îți este favorabilă, ești frumoasă, inteligentă, sper să nu faci greșeala de a te tot opera până nu mai ești tu”, ”Ai grijă, să nu ajunbgi și tu de nerecunoscut”, ”Ești frumoasă și fără intervenții”, ”Lasă-ți frumusețea naturală”, i-au transmis aceștia.

 

Elena Ionescu are probleme cu tenul

Elena Ionescu a apărut la emisiunea ”Survivor România”, pe care a și câștigat-o, fără pic de machiaj pe față, astfel că toată lumea a putut vedea semnele pe care aceasta le are pe față din cauza acneei, problemă cu care se confruntă de ani de zile.

Vedeta a vorbit despre probelemele pe care le are cu tenul.

”Acesta este farmecul acestei emisiunii, să te arăți așa cum ești, nu mi-am pus pic de machiaj pe față. După 15 ani de când sunt în industria muzicală, unde nu am apărut decât cu fard pe față, acum am fost eu. Recunosc, multe dintre problemele pe care le-am avut cu fața au fost din cauza machiajului, și acum regret, dar așa a fost situația, trebuie să apari cumva în fața publicului. În Republica Dominicană, am fost naturală atât cât am putut”, a declarat cântăreața.

citește și...