Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care a fost motivul

27.09.2021, 16:43
Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care a fost motivul
Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care a fost motivul

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani,  este căsătorită de mulți an cu Cornel Ene, însă aceasta nu și-a schimbat numele de familie după ce s-a măritat. Artista a explicat care a fost motivul pentru care nu a luat numele de familie al partenerului ei de viață. Elena Gheorghe și Cornel Ene au împreună doi copii.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  ăsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci portă în continuare numele de familie al tatălui său.

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. ”Așa a fost deal-ul”

Elena Gheorghe a explicat, pentru evz.ro, care este motivul pentru care nu a preluat numele de familie al soțului ei după căsătorie. „Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a spus artista.


”Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât… Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”, a adăugat artista.

citește și...