Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale. ”Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap”

04.05.2022, 15:48
Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale. ”Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap”
Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale. ”Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap”

Cântăreața Elena Gheorghe, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații, la o emisiune online, despre partenerul său de viață, Cornel Ene, bărbatul împreună cu care are doi copii superbi. Aceasta a dezvăluit care este secretul mariajului lor. ”Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap”, a mărturisit vedeta.

Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

În ceea ce privește viața personală, cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.  În data de 8 iulie 2021, Elena Gheorghe a aniversat nouă ani de căsnicie. Deși este  căsătorită de foarte mulți ani, Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie, ci poartă în continuare numele de familie al tatălui său. Prezentă la emisiunea online Duet, moderată de Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul unui mariaj de durată.

Elena Gheorghe, despre secretul căsniciei sale. ”La baza relației noastre stă în primul rând prietenia”

”Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, pentru că implică foarte multe lucruri, să ai încredere în omul de lângă tine, să îl simți alături. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să spună ”Gata, e bine, poți să te liniștești, trecem și peste asta”. La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc ”Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?””, a declarat Elena Gheorghe, notează wowbiz.ro.

Cântăreața a vorbit și despre cei doi copii ai săi: “Când nu ești mamă spui multe și când vine copilul, practic tot ce ai spus este egal cu zero. Pentru că, de fapt, personalitatea lui, el este cel care te învață cum să îl crești. Nu îl crești tu cum vrei tu și cum crezi tu. Ia de aici și învață! Așa îmi spune copilul. Ame este un fel de Elena mică, o dificilă, iar Nicolas e super deștept și matur pentru vârsta lui și așezat așa cum e tatăl lui”.

 

citește și...